85

Още

преди 13 години

Още една бивша ГЕРБАДЖИЙКА!!! Отстранена след ,като критикувала онази ненормалница ,дето Б.Б. я срещна на разклона...И това ,ако не е едноличен режим...Все,пак намаляването на ГЕЙБЪРДЖИЙТЕ е добре за България!!

84

Очевидец

преди 13 години

Срещу Б.Б. бе направен опит за атентат...Същият бе прострелян с 20 куршума от АК 47 в областа на главата,но опита за убийство е неуспешен!!! Нито един куршум не е успял да засегне ...мозъка му!!!!! ХА ,ХА ,ХА

83

Боже, боже...

преди 13 години

Боже, боже... Колко мъка (неграмотна) има по тоя свят! Може ли да направиш 18 правописни грешки на 5 реда?

82

БАТЕТО

преди 13 години

Само една вечер да съм с нея- И ЩЕ СИ ПРОМИНИ РЕШЕНИЕТО.

81

Секса

преди 13 години

По погледа и личи , че си пада по садо-мазо!Предпочитам *** Нинова!!

80

Анонимен

преди 13 години

ОЩЕ ЕДНА *** ЖАДНА ЗА ВЛАСТ И ПАРИ!

79

шляп

преди 13 години

при учредяването на партията били данчето и още две нейни колежки кавалджийки

78

фръц

преди 13 години

тая дали ще го разлигави

77

granik

преди 13 години

Скъпа Дани,за да те изберат за кмет хората трябва да те виждат сред деца на които помагаш, сред твоите деца като майка, да отидеш до болниците и домовете за сираци и да помагаш,да подкрепяш онкоболните жени,да се облечеш по скромно,и да покажеш накава доброта в погледа си. Уви ти постъпваш по друг начин.Единствено съм те виждал седнала в един джип , гледайки студено от него. Ти си млада а вече си се дистанцирала от хората, пък искаш да им станеш кмет.

76

Само за нормални

преди 13 години

В тази държава всеки се представя за друг. Защо има толкова много желание да се избяга от миналото? Спонсора и' ще спести много пари, ако се откаже от тази "артиска" или пък целта му е да я похарчи като мюре,т.е. истинският му фаворит ще я замести в даден момент. Тя не е Дани, а Здравка и не е Каназирева , а Главчева. Половината пловдивчани знаят за фалшивата и' диплома на юрист от Хасково(голям правен център). Физиката и' е синтетична. Е, за кого ще гласувате в такъв случаи?

75

Варненец

преди 13 години

Мъжът и е ***,та затова я вкараха в ГЕРБ.

74

......

преди 13 години

Не разбрах защо пише " на местните избори следващата година ", като изборите ще са през тази година.

73

Мариян

преди 13 години

Тази става само за магистралата!!!

72

сако

преди 13 години

тая ако стане кмет ще се повтори случая Бойко-Фандъкова, тук ще е Гергов-Каназирева

71

lyjate gaz.

преди 13 години

Абе пу... заспала ти ако беше стока нямаше date изритът от ГЕРБ,товаса чисти комонистически ***...... номера,*** ги предавай на турците в турция от такива като теб аман в БГ.Мислиш че хоръта умряха за теб щесе изпотрепят да дойдът с теб чакай,тиси бетер Дончева,имамеси една Дончева така че друга въобще нени трябва,така че духай супъта на Бойко.Със жени на война е отишъл един пълководец но по време на войната им сее прейскало и са налегали голи на връга,та и твоята работа хубава работа *** ...на.1.

70

joro

преди 13 години

точно така

69

Спонги

преди 13 години

Права е жената.

68

milo

преди 13 години

miloto,kolko e bleda i slabinka,iska da paaapka i tq kato vsi4ki,mi izbireti q daiti i shans,ina4e kak she si vadi hleba ako ne e tam,na sofrata,pumogneti.

67

def

преди 13 години

У-уу, тая явно не се е наяла...

66

teofil

преди 13 години

Още един *** за кандидат за Кмет на Пловдив.Първо си нямат срам.Нищо човешко което да му харесаш на такъв караконжул.И въпреки всичко са нагли и безкруполни.Аз гласувам за такива само за Рогшко шсе.