Снимка: БГНЕС
fallback

На днешното заседание на Народното събрание депутатите ще продължат гласуването на второ четене на Изборния кодекс. По изключение няма да се проведе редовният петъчен парламентарен контрол.

Oще по темата

Това ще бъде петият поред пленарен ден, посветен изцяло на Изборния кодекс.

Народните представители ще започнат работа с обсъждане на разпоредбите относно гласуването на избиратели с физическо увреждане на опорно-двигателния апарат или с увреждане на зрението.

Предстои да бъдат определени правилата за гласуването с подвижна избирателна урна, както и гласуването по електронен път чрез интернет.

Депутатите трябва да определят още регламента при преброяването на гласовете и определянето на резултатите от изборите.

Заседанието на НС започва в 9,00 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Гоце в резюме

преди 13 години

Проблемът при Гоце е не само в това, че бил на хранилка в ДС. Проблемът при него е в действията му, прибра много милиони от ембарговата сделката с петрол с Ирак, убиството на Архара, който е защитен вид, любовните му похождения с певачки и ученички, в резултат: заразил се с трипер, недопостима аморално поведение на глава на държавата, а в същото време съпругата му се бореше за живота си с най-коварната болест. Даде част от милионите си на Ковачки да ги препере, в ущърб на Конституцията за апартийност тоя калпазанин взе, че създаде АБВ, която си е политическа партия. Е какво трябва още да направи тоя съвременен Бай Ганьовец за да видят дори и неговите съпартийци, че е пълен провал, като президент, даже докара турците на власт при тр. коалиция, които пък 4 г. крадяха тройно и си оправдаха името.

19

Анонимен

преди 13 години

Което навежда на въпроса-По конституция държавата длъжна ли е да финансира партиите,след като тя вече не е стопански субект,била е но си е продала участието и в редки случаи държи 50 плюс 1 %.Останали са и контролни функции които не и докарват средства за администрацията и,или администрирането на тази и дейност в формата на бюджет.Партиите като имат идеи да ги регистрират като патент да не се преповтарят с обосновка финансова-икономическа за реализация като прогрес,ако искат да участват юредичес

18

Анонимен

преди 13 години

само въжте по колко пари са си гласува ли за изборите ..всякакви партийки по 4 000 000 лв. е браво това говори че всики са в едно гърне.

fallback