20

Гоце в резюме

преди 13 години

Проблемът при Гоце е не само в това, че бил на хранилка в ДС. Проблемът при него е в действията му, прибра много милиони от ембарговата сделката с петрол с Ирак, убиството на Архара, който е защитен вид, любовните му похождения с певачки и ученички, в резултат: заразил се с трипер, недопостима аморално поведение на глава на държавата, а в същото време съпругата му се бореше за живота си с най-коварната болест. Даде част от милионите си на Ковачки да ги препере, в ущърб на Конституцията за апартийност тоя калпазанин взе, че създаде АБВ, която си е политическа партия. Е какво трябва още да направи тоя съвременен Бай Ганьовец за да видят дори и неговите съпартийци, че е пълен провал, като президент, даже докара турците на власт при тр. коалиция, които пък 4 г. крадяха тройно и си оправдаха името.

19

Анонимен

преди 13 години

Което навежда на въпроса-По конституция държавата длъжна ли е да финансира партиите,след като тя вече не е стопански субект,била е но си е продала участието и в редки случаи държи 50 плюс 1 %.Останали са и контролни функции които не и докарват средства за администрацията и,или администрирането на тази и дейност в формата на бюджет.Партиите като имат идеи да ги регистрират като патент да не се преповтарят с обосновка финансова-икономическа за реализация като прогрес,ако искат да участват юредичес

18

Анонимен

преди 13 години

само въжте по колко пари са си гласува ли за изборите ..всякакви партийки по 4 000 000 лв. е браво това говори че всики са в едно гърне.

17

Венсеремос

преди 13 години

Съгласен съм с идеята за това да гласуваш ако си плащаш данъците тук в БГ а не в Турция или Испания или където и да е другаде. Никой да не ми казва че някой дето не живее в Бълария трябва да избира управници. Ако си плаща данъците в БГ - моля да гласува. Не може някой да не е стъпвал в България с години и почти да не говори Български и да избира правителство. А стига с тия преселения на народите. Но пък не може да ми каже кметицата кой ще е кмет на моя район.

16

Анонимен

преди 13 години

Ха,как са се разработи ли...май трябва да вземат пример от своите колеги от украйна,много ми е интересно кои ще победят...:)))

15

Анонимен

преди 13 години

АДМИРАЦИИ КАМ ВАШИТЕ ПОЗНАНИЯ НОМЕР 13. НО МИСЛИТЕ ЛИ,4Е НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЩЕ ИМ ХАРЕСА.ТРЯБВА ДА ВЛИЗАТ В ПАРЛАМЕНТА депутатиТОЛКОВА % КОЛКОТО ИЗБИРАТЕЛИ СА ГЛАСУВАЛИ ЩЕ ВИДИТЕ КАК ЩЕ СЕ РАЗТИ4АТ ИЛИ МОМЕНТАЛНО ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА.ТЕЗИ КОИТО НИКОГА НЕ СА ВЗЕМАЛИ ДУМАТА-ГЛУПАВИТЕ ДА СИ ХОДЯТ.НО КОИ ЩЕ ГЛАСУВА МАШИНАЛНО БЕЗ ДА МИСЛИ САМО ТЕЗИ КОИТО ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТ.В НАШИЯ И ДРУГИ ГРАДОВЕ ПРЕДПОЛАГАМ ВЛЯЗОХА НЕДОКАЗАЛИ СЕ ХОРА.НО ЗА ТЕЛЕФОН4ЕТА БЯХА ПЪРВИ.ТОВА Е НАШИЯ ЕЛИТ С ЛОПАТА ДА ГИ РИНЕШ.

14

Анонимен

преди 13 години

НЕЗНАЯ ДО СЕГА ДА Е ИМАЛО ТЕЖКИ ВРЕМЕНА ЗА БИВШИ ПОЛИТИЦИ НО;ТЕПЪРВО СЕ ЗАДАВА НАИ-ГОЛЕМИЯ КОШМАР ЗА БЕДНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД.БЕЗРАБОТИЦА ГЛАД И ВИСОКИ ЦЕНИ.МИЛИ ХОРА НЯМАМЕ НУЖДА ОТ ПОЗЙОРИ И ПОКАЗНОСТИ.ВРЕМЕНАТА СА ТРУДНИ ЗА ВСИ4КИ НО ТОВА НЕКОМПЕТЕНТНО УПРАВЛВНИЕ ЩЕ НИ ДОВЪРШИ.ЗАНИМАВАТ СЕ СЪС ВСИ4КО ДРУГО НО НЕС ВАЖНИ ВЪПРОСИ.ПРОМЕНЯТ ЗАКОНИ ЗА И СИ ОТМАЩАВАТ ЕДИНСТВЕННО НА ТЯХ ДА СА УДОБНИ.И ТЕ СА БИВШИ 4ЕНГЕТА СЕГА ДОНОСНИ4АТ НА САЩ ТОВА НЕ Е ЛИ СЪЩОТО.КАВО Е РАЗЛИКАТА ВСЕ ДОНОСНИЦИ ***.

13

rumen221

преди 13 години

Приятели,От Великата Френска революция до днес всички нормални държави са приели принципа на:- Единство на Права и Задължения на гражданите си!Това е включено и в нашата Конституция:Чл. 26. (1) Гражданите на Република България, където и да се намират, имат всички Права и Задължения по тази Конституция Чистите задължения по на гражданите по Конституция са само три:- Да защитават Отечеството.; - Да оказват съдействие при бедствия; - Да плащат данъци и такси съгласно своите доходи и имущество! (Чл. 59, 60 и 61) Има и още едно право, което е и задължение:Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани. Извода е:- Изборното право е всеобщо и равно, НО Български гражданин има право да упражни правата си на глас, за месни и парламентарни избори, само ако е изпълнил Конституционното си задължение по Чл.60 Да плати подоходните си данъци в България, ако живее повече от 6 месеца в нея и има доходи!Почти всички стигнахме до тези идеи:1. Чиста пропорционална система и избори и за областните оправителиИзбиране, НО! и отзоваване на депутати с подписка от избирателния му район с включени 50%+1 подписа, от подадените гласове в последните избори граждани.2. Гласуване по местоживеене и само при платени подоходни данъци в България. Това е изискването за Оседналост в Е.С. В чажбина, да се гласува само от служителите на посолства, консулства, кораби.3. Гласуват и придобилите право на Българска пенсия, регистрираните безработни, регистрираните социално слаби, а студентите независимо от местоживеенето им.4. Изборните райони, да се припокриват със социално икономическите райони.5. В Парламента да влизат само толкова депутати (от общо 240), колкото процента от гласоподавателите са гласувалиПросто е, Конституционно задължително е Депутатите да прилагат Конституцията, а не да се оправдават като калпавите водолази с водораслите...!!!

12

Анонимен

преди 13 години

Няма по-нагли създания от депутатите

11

Милен

преди 13 години

Явно депутати слагат минуси. Друг човек едва ли би могъл да не е съгласен с мен, че са пезполезни *** и, че няма да изгубим нищо ако ги изтрепем. Много ми се искаааа да ги избием. Смърт за депутатите!

10

ЮНЮНЮ

преди 13 години

Запомнете нищо няма да се промени и при новите избори. Вътрешния и най вече външния изборен туризъм ще продължи с по- голяма сила.Как ще се разбере "оседналостта" на избирателите? Всичко ще продължи с този Избирателен кодекс.

9

Милен

преди 13 години

Депутатите ще си вземат 25 дена коледна ваканция. За обикновените хора коледната ваканция е 3 дена и 3 дена по нова година. Аз викам, направо да си вземат доживотна ваканция, мръсните хрантутници, и да не се връщат никога повече, щото и без това са напълно безполезни и само ме дразнят като ги гледам по телевизията, или пък пародиите им на парламентарен контрол ( "Х"-че ли да бъдело, "+"-че ли ) Или ако се върнат и да идем до парламента и да ги избием(като в Гърция), примерно линчуване с камъни.

8

Анонимен

преди 13 години

Прав си. Много прав.

7

луд

преди 13 години

"България е най-тъжното място на света"- Нещо да кажете?

6

El minero

преди 13 години

Tejki vremena za Doganov i Stanishev.

5

Анонимен

преди 13 години

въвеждането на гласуване с точно определен знак хитро ще направи недействителни хиляди гласове на хора с мисловно ниво близо до животинското.просто трудно ще им обяснят какво е хикс къде се поставя и т.н.идеята май я одобрявам.

4

Анонимен

преди 13 години

Dano vuvedat obrazovatelen cenz!

3

ЕЛКА

преди 13 години

НЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТ С ТАКА ПРЕДЛОЖЕНИТЕ ПРОМЕНИ ,ТЕЗИ КОИТО ГИ Е СТРАХ ,ЧЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА ПРАВЯТ ШАШМАЛОГИЙ ,ГЛЕДАЙТЕ ГИ ВНИМАТЕЛНО И ГИ ЗАПОМНЕТЕ ,А КАТО ГЛАСУВАТЕ МИСЛЕТЕ

2

poohy

преди 13 години

Като гледам тези празни кресла - какво ли ще гласуват? Може би въвеждане на 8 клас образование за да можеш да гласуваш, може би ....

1

електорат

преди 13 години

Всичките партии дърпат чергата към себе си , за да имат изгода за повече електорат , а народа продължава да духа супата!!!