Снимка: БГНЕС
fallback

"Аз няма да продължавам тази полемика. Смятам, че тя е недостойна в момент, в който проблемите са други – друг е дневният ред на България и на българина".

Oще по темата
Това каза президентът Георги Първанов и отказа да влиза в задочен спор с премиера Борисов за двойния аршин с Божидар Димитров, който е бил агент на ДС.

"В момент, в който здравеопазването е в кома, имаме реален спад в доходите на хората, имаме проблеми в образованието, в науката, в други социални системи, да се занимаваме с един такъв проблем – мисля, че не сме на нивото, на отговорността, която са ни възложили нашите избиратели", добави държавният глава.

Според него тази тема не е нищо повече, освен ново издание на онова, което преди 20 години е направил Стоян Ганев (министър на външните работи в началото на 90-те години, бел.ред.).

Онова, което е започнала Румяна Желева (първият министър на външните работи в кабинета "Борисов", бел.ред.), но не й е стигнало време и размах да реализира.

"Нека правителството, ако иска, да се занимава с тази тема. Аз мисля да се посветя на друго", каза още държавният глава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

402

222

преди 13 години

Българският Уикилийкс се рови из дебрите на балканските тайни, на Тенерифе са вдигнали ръце от българските мафиоти, България е по-атрактивна от Румъния - това са някои от българските теми в чуждите медии днес.Испанският сайт laopinion.es излиза днес със заглавие "Български мафиоти в южната част на Тенерифе". В обширната публикация четем, че полицията в Тенерифа разследва български граждани, заподозрени във връзки с мафиотски организации, на които се приписват редица престъпления и които са собственици на няколко публични домове. Много от заподозрените българи са били агенти на бившата ДС, военни или пък експерти по бойни изкуства. Испанската полиция разследва случая съвместно с Интерпол, информира още сайтът

401

ЕБАТИ И "ДОНОС

преди 13 години

ТИ ЛИ ГОЦЕ , ДАВАШ ТОН ,.....КАК И ПО КОГО ДА ЛАЯТ ЧЕРВЕНИТЕ ***.....???!СКОРО ЩЕ ТИ ЗАТВОРИМЕ ,УСТЕНЦАТА.......ЧЕРВЕНИ И "ДОНОСНИЧЕСКИ"....!!!!!

400

Lybo

преди 13 години

xaide izchezvai Goce ne se li nakrade ne se li naqde,kaji kak kypi mezonetite na sinchetata ili gi spesti ot zakyski,otvrat e che takav chervei ni se pishe prezident na vsichki

fallback