Снимка: БГНЕС
fallback

"Освен лъжец, документен измамник и данъчен престъпник, Андрей Иванов е и рекетьор". Това се казва в съобщение на РЗС, изпратено до медиите.

Поводът за гневната реакция на хората на Яне Янев е "изключително наглото поведение на Иванов, за когото РЗС доказа с документи и факти, че е получил чрез престъпление недекларирани 400 000 лева".

Според РЗС председателят на СОС е извършил много по-тежко престъпление от всички изброени, взети заедно.

"Той си е позволил да се обърне към представител на българския ъндърграунд, известен с прякора Таки, за да рекетира бизнесмен с цел да му прехвърлят имоти и да му превеждат парични средства в особено големи размери", твърдят от партията на Янев.

Oще по темата

Според РЗС Андрей Иванов е дясна ръка на Цветан Цветанов и го определят като "рекетьор и мутра".

"Той следва незабавно да бъде разследван за извършените от него особено тежки престъпления по Наказателния кодекс на Република България. Обратното ще е ясен знак за разпънат над Андрей Иванов политически чадър и ще докаже тезата на РЗС за наличието на престъпно ядро в управляващата партия с тартор Цветан Цветанов, който е готов на всичко за да запази себе си и своите протежета във властта", се посочва още в съобщението. 

РЗС твърдят, че са готови да осигурят на прокуратурата свидетел, който е привикван при т.нар. Таки, за да бъде шантажиран и притискан в полза на Андрей Иванов.

"С този случай е запознат и бивш високопоставен служител на МВР", се казва още в съобщението на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Антикомунист

преди 13 години

Типично по комунистически маниер - бълва простотии, а вярно ли е или не няма значение, важното е шум да се вдига и да се плюе... Червена ***, па и гей... То всъщност двете винаги са вървяли ръка за ръка.

47

нЕук

преди 13 години

Че то си беше ясно като бял ден,какво ще се случва в ГЕРБ.От бивши ченгета и БКПисти,друго освен престъпления не може да има.Давай Яне!Дано да си достатъчно добре подготвен.Защото с тези шега няма!

46

някой

преди 13 години

мутрите и ченгетата почнаха да си вадят кирливите ризи чрез партенките си - Яне прави разкрития за ББ и ЦвЦв в полза на Алексейчо, а някои от депутатите на Яне пък са купени от ГЕРБ, за да му вадят *** истории :)...Алексейчо много се активизира...скоро май пак ще го вкарат зад решетките....не бива да се *** с властта :)....всичко е...мижи да те лъжем....ама жалко за бедните хорица, които изнемогват.

fallback