48

Антикомунист

преди 13 години

Типично по комунистически маниер - бълва простотии, а вярно ли е или не няма значение, важното е шум да се вдига и да се плюе... Червена ***, па и гей... То всъщност двете винаги са вървяли ръка за ръка.

47

нЕук

преди 13 години

Че то си беше ясно като бял ден,какво ще се случва в ГЕРБ.От бивши ченгета и БКПисти,друго освен престъпления не може да има.Давай Яне!Дано да си достатъчно добре подготвен.Защото с тези шега няма!

46

някой

преди 13 години

мутрите и ченгетата почнаха да си вадят кирливите ризи чрез партенките си - Яне прави разкрития за ББ и ЦвЦв в полза на Алексейчо, а някои от депутатите на Яне пък са купени от ГЕРБ, за да му вадят *** истории :)...Алексейчо много се активизира...скоро май пак ще го вкарат зад решетките....не бива да се *** с властта :)....всичко е...мижи да те лъжем....ама жалко за бедните хорица, които изнемогват.

45

an

преди 13 години

KU4ETATA LAQT, KERVANA SI VARVI. SAS TAQ POGOVORKA MOGA DA OPRILI4A, POVEDENIETO, PO SKORO BESDEISTVIETO NA UPRAVLQVA6TITE I PROKURATURATA. PRI TEZI RASKRITIQ I IZNESENI DOKUMENTI, AKO BQHME BQLA DARJAVA PROKURATURATA 6TE6E DA SE SMOSEIRA. NO PONEJE MUTRESTANIQ E PO SKORO AFRIKANSKA, NQMA DA IMA NIKAKVI POSLEDSTVIQ. GARVAN GARVANU,OKO NE VADI.

44

до 45

преди 13 години

Тия правни мисли сам ли ги роди или някой ти ги каза?"Правнико",известно ли ти е,че има отговорност за "сигнализатора",ако "сигналът" е от шума на трактора,например?И е много важно кой сигнализира-дали гражданин или лице с явен интерес от сигнала,или политическа партия??Забелязал ли си,че сигналите на ЯЯ са от името на партийката,а не от него?Изводи можеш ли да си направиш,скъпи,или някой пак трябва да ти каже?И откъде партийката "знае"???

43

А ТАКА

преди 13 години

ДАВАЙ МОМЧЕ , НАПРАВИ ГО. ХОРАТА ЧАКАТ , НЕ ЧЕ ИМАШЕ НЯКАКВА РЕАКЦИЯ НА ПРЕДИШНИТЕ РАЗКРИТИЯ , НО ВСЕ ПАК ЕФЕКТ ИМА. НЕ СПИРАЙ.МАКАР ТИЯ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ДА СА СУПЕРНАГЛИ - ТИ ИМ КАЗВАШ - "ЩО СИ ГЕПИЛ" , А ТЕ СЕ СМЕЯТ - " А ВЕ АЙДЕ СЕГА СТИГА ГЛУПОСТИ, ГОЛЯМА РАБОТА" . ПРОДЪЛЖАВАЙ , ХОРАТА ХАРЕСВАТ ТОВА КОЕТО ПРАВИШ. ТО СЕ УСЕЩА

42

странник до 29

преди 13 години

Вероятно си най-умния в Слънчевата система!!!Тъпотиите,които пишеш са за Гинес,умното ми провокаторче неграмотно!Що не се опиташ с цветното ксерокопие да си извадиш изпълнителен лист??Опитай и с цветно копие на чек,умнико ***!!!Сигурното е едно-ще станеш много бързо известен чрез вестникарите и ще имаш своите минути на славата!И после ще търсиш споразумение с прокуратурата!От такива като тебе "умници",дето си мислят,че като се напънат в тоалетната раждат мисли,сме на това положение!

41

Анонимен

преди 13 години

Всеки в реп. България има не само правото , но и ПРАВНОТО ЗАДЪЛЖЕНИЕ да сигнализира за извършено престъпление,което знае. Тъй че не виждам защо се коментира кой сигнализира, а не качеството на сигнала,доказателствата и престъплението.А е достатъчно да се наложат биографиите на Алексей и Бойко , за да се види,че не се различават по нищо към днешна дата - освен по това,че единият публично е третиран като най-лошият, другият като най-добрият. Това се отнася и за съучастника Цеци.

40

Цецо

преди 13 години

За всички ни е от полза, когато управляващите започнат да си вадят кирливите ризи! Само така може да се промени нещо в тая държава, само така следващите управници ще си имат по нещо наум, когато се наточат да крадат! Така че аз съм за това, кой каквото знае за някой управник и може да го докаже - да го направи!!!

39

до40

преди 13 години

не се закачай с ***,че ако знаеш как б................................пип......................ако те намерят,не те виждам,че те са си от една порода с БОКО и ДОГАН е техен човек.

38

do 34

преди 13 години

hahahahahhh :))))) Mnogo me razveseli s tazi qka snimka!!! :)))))))))))))))))))

37

нн

преди 13 години

38 ти нещо не си в час какъв статут има английския език в света и какъв българския

36

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Браво на Яне - имаш място и във следващия парламент. И без това там са се събрали основно само ченгета и доноснициБраво и на ТРАКТОРА - топят те че си престъпник: ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА ДЪРЖИШ БИБЛИОТЕКАТА С ИНФОРМАЦИЯ ОТВОРЕНА!!!ТАКА ВСИЧКИ ЩЕ ВИДЯТ ЧЕ И ОНЕЗИ ДЕТО ТЕ СОЧАТ ЗА ПРЕСТЪПНИК СА АКО НЕ ПО-ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ПОНЕ СТЕ СИ ОТ ЕДНА ПОРОДА!!!РазБойко, какво става:КОГА ЩЕ ОТГОВОРИТЕ С ЦЕЦКО НА ВЪПРОСА НА ЮРГЕН РОТ - "ЗАЩО НЕ ПРЕСЛЕДВАТЕ ГРУПИРОВКАТА ***"ЗАЩОТО ПРЕСЛЕДВАТЕ ИЗБИРАТЕЛНО ХОРА

35

Анонимен

преди 13 години

ВСИЧКИ ГОВОРЯТ АНГЛИЙСКИ,НАШИЯ С ПРЕВОДАЧ!колко чужденци говорят БЪЛГАРСКИ ЕЗИК,които ни посещават на подобни събития,а???

34

dino

преди 13 години

Ku4kata Qnev si lae kervana si varvi :)

33

stoon

преди 13 години

Ами ясно е че като им пада рейтинга,Разбойко и Цецко пускат КЬОРФИШЕЦИТези 400хил Евро са малко-много... толкова дават на ловните дружинки за отстрел на вредни животни.

32

нло

преди 13 години

ЯНЕ НЕМОЖА ДА РАЗБЕРЕ ЧЕ СИ ИМА РАБОТА С ОКТОПОДА В ЛИЦЕТО НА ДЪРЖАВАТА.КУЧЕТО СИ ЛАЕ МАФЙЯТА СИ УПРАВЛЯВА АВОАРИТЕ.

31

БАТКО

преди 13 години

ДОБРУТРО ,ВИЕ ЧАК СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ,ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА МАФИЯТА,СЛЕД КАТО СИ ИМА ДЪРЖАВА,РЕДНО БЕШЕ И ДА Я УПРАВЛЯВА.Б.Б.С ДЪВКА В УСТАТА И С РЪЦЕ В ДЖОБОВЕТЕ В БРЮКСЕЛ - НА КАКЪВ ВИ ПРИЛИЧА.ВСИЧКИ ГОВОРЯТ АНГЛИЙСКИ,НАШИЯ С ПРЕВОДАЧ.

30

оперативен

преди 13 години

Г-н Янев, всичко което направихте до тук, във връзка с Андрей Иванов, беше в интерес на обективната истина. С днешната "контролирана информация", която Ви подпъхват, обаче ще обезсмислите направеното до тук. Оставете мутренските разправи между Таки и други мутри, защото те не касаят престъпленията на Андрей Иванов. Косвено касаят ГЕРБ, но това е друга тема.

29

Жоро

преди 13 години

Ммммм Яне ако ми паднеш