Тодор Великов. Снимка: БГНЕС
fallback

"Една чисто човешка инициатива беше превърната от колегите ми в РЗС като едва ли не, че някой ме е прихванал, бил съм потиснат, разпитван, смачкан. Чувствам се в много добра кондиция, през ден бягам по 3-4 км, не пуша, не пия, на "ти" съм със съзнанието си... нямам 3 милиона кредит".

Това заяви на брифинг в НС независимият народен представител Тодор Великов, след като бе изхвърлен от редовете на РЗС заради гей скандала, в който беше замесен Яне Янев.

Великов посочи, че единият му кредит е от 30 хил. лв., а другият – лизингов договор за покупка на автомобил "Фолксваген".

Той беше категоричен, че депутатът Емил Василев бил излъгал.

"Нито съм смачкан, нито съм в недобра кондиция, а това, което стана вчера, навява на мисълта, че може би ще излязат верни думите, че БСП има нещо общо със създаването на РЗС", допусна Великов.

"Час по-скоро трябва да излязат SMS-те, които Яне Янев е пращал до това момче, да се види колко са на брой и да не се окажат за година назад над 50", подхвана темата от миналата седмица Великов за секстормоза спрямо служител в партията.

Велков беше категоричен, че ако проверката на прокуратурата покаже, че няма такива съобщения, лично щял да се извини на Янев, но нямало да напусне парламента.

Според него проблемът в РЗС е лидерски и не можела партията да живее "от скандал до скандал".

Той каза още, че не може да го карат да влиза в стаята на БСП и да подписва подписка за проверка на имуществото на Цветан Цветанов.

"Тази прегръдка с БСП на мен ми е чужда, непонятна, и аз не желая да участвам в такъв цирк", каза Великов.

Той посочи, че от 2001 година са го проверявали всички видове органи, които съществуват в Република България, и по думите му да издигаш реномето си чрез скандали, е недопустимо.

"Не желая да участвам в такъв цирк, който моите колеги правят под давлението на лидера на РЗС", категоричен бе Великов.

Oще по темата

Преди дни организационният секретар на партията Тодор Великов обяви, че замразява членството си в партията заради скандалните обвинения за секстормоз от страна на лидера си Яне Янев.

Преди това бившият координатор на РЗС Светослав Стефанов подаде жалба до две парламентарни комисии, в която се оплаква, че е бил сексуално тормозен по телефона от Янев.

Натиреният от РЗС Великов твърди, че е виждал телефонни съобщения до Стефанов от Янев и те са изпращани след 22,00 ч. Имало SMS-и с въпроси "Готов ли си за...".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 13 години

Яне да прилапа на Алексей чурата :):):)

67

Праведен

преди 13 години

Е, хайде сега то човек все от нещо трябва да умре.

66

Анонимен

преди 13 години

Яне Янев е същият като Доган - проект на службите и БСП.

fallback