Снимка: БГНЕС
fallback

"В писмо до парламентарната комисия по етика съм дал пълни обяснения за имотното ми състояние и придобиването му, с което се изяснява, че написаното в сигнала на РЗС е донос", каза шефът на Столичния общински съвет Андрей Иванов.

"Поискал съм от директора на НАП да ми бъде направена пълна проверка на финансовото ми състояние", обясни той. 

"Такава проверка бе направена във връзка със забавянето на подаването на декларацията ми пред Сметната палата през 2008 г.", отбеляза Иванов.

Според него ставащото в последните седмици показва видно желание за дестабилизиране на държавата и ГЕРБ от действията, които се наблюдават от РЗС.

Oще по темата

Председателят на общинския съвет повтори, че е започнал частния си бизнес от края на 1999 г., никога не е работил в Девето РПУ, не е притежавал или управлявал частни фирми във времето, когато е бил държавен служител. Иванов отново повтори, че притежава 14 имота.

По негово искане в дневния ред на днешното заседание на съвета беше включен и докладът за освобождаването му от поста, внесен от съветниците от БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Яне Вън - на село

преди 13 години

Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!Яне да си ходи!

36

Яне вън

преди 13 години

Да и аз съм тоя да си ходи в Цирка и да му проверят от къде има пари за държи офис на пъпа на София и колко плаща за него ... мамка им престъпна на тияКак мразим некви мрасни долни гейове да ми мрънкът по телевизора трябва да площада да се бесят за геноцит тровят ми нервната система с болкук!

35

колчо

преди 13 години

Кой ти говори па на тебе тука за провопис бе плужак! Като хората изкарват пари инвестират и изкарват заплатите на всички хрантутници като ония *** от РЗС естевено че има кой да ги плюе че плащат данъци за 50 пенсионери и понеже разбираш ли имали имоти дай да ги затворим - Ей тва е противоконституционно. Държавата нищо не може да ти взема докато не реши конституционен съд за твоите имоти ако ще и 100 години да не си плащал данъци.Разруха ей 2012 нема да е усетим

fallback