fallback

 

Диалогичност нарече министър Трайчо Трайков разминаванията между членовете на кабинета по въпроса с увеличаването на осигуровките. Министърът на икономиката  откри модернизирания блок 6 на ТЕЦ – "Марица Изток 2”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

АНОНИМЕН

преди 13 години

Какъв диалог - аз виждам само моноголог! Я да си съберете дължимите осигуровки от *** на обществото, а не да натоварвате все повече редовния данъкоплатец! Не чувствате ли, че ставате нагли с това да слухтите по работещите хора, да мислите как да ви снасят до гроб? Оставете малкия и средния бизнес, оставете самоосигуряващите се, направете живота добър, за да може младите хора да се върнат в родината си!Демографски срив имало, ами има - вие сте причината! Ще изгоните и малкото, останали тук

11

ВР

преди 13 години

Трою обърни внимание на АЕЦ -а , че там какви ги вършат ще ти подпалят чергата бе човек .

10

Анонимен

преди 13 години

Лошото е че всеки си говори без никакъв синхрон помежду си. Трайчо да види неговите подчинени как управляват и да обясни по каква логика на едни служители дават 70% премия, а на други 10%. Синдикатите също спят, но там вече като демократична страна май ги отстраниха и не учавстват в тези своеволя. Пари на служители се дават по роднинска, приятелска и .... линия. Такава ножица едва ли има в друга европейска страна.

fallback