12

АНОНИМЕН

преди 13 години

Какъв диалог - аз виждам само моноголог! Я да си съберете дължимите осигуровки от *** на обществото, а не да натоварвате все повече редовния данъкоплатец! Не чувствате ли, че ставате нагли с това да слухтите по работещите хора, да мислите как да ви снасят до гроб? Оставете малкия и средния бизнес, оставете самоосигуряващите се, направете живота добър, за да може младите хора да се върнат в родината си!Демографски срив имало, ами има - вие сте причината! Ще изгоните и малкото, останали тук

11

ВР

преди 13 години

Трою обърни внимание на АЕЦ -а , че там какви ги вършат ще ти подпалят чергата бе човек .

10

Анонимен

преди 13 години

Лошото е че всеки си говори без никакъв синхрон помежду си. Трайчо да види неговите подчинени как управляват и да обясни по каква логика на едни служители дават 70% премия, а на други 10%. Синдикатите също спят, но там вече като демократична страна май ги отстраниха и не учавстват в тези своеволя. Пари на служители се дават по роднинска, приятелска и .... линия. Такава ножица едва ли има в друга европейска страна.

9

Анонимен

преди 13 години

"Хората още не били свикнали с "диалогичния начин" на работа"Леле,този какви ги говори??Борко нали каза че "диалогичност" е равно на "корупция"........????Хайде разберете се господа смърдели гербери кое какво е а после искайте да управлявате ЦЯЛА ДЪРЖАВА!*** неземни.

8

kolekcionera

преди 13 години

Загрижил се за хората бреиииииииииииииии ДИАЛОГ ЩТО ТУИ БРЕ ..НИЕ -СМЕ СВИКНАЛИ ДА НИ ТЪПЧЕТЕ

7

3

преди 13 години

Мястото е хубаво но хората ако се сменят щее прекрасно място за почивка,теса пълни *** крадливи и смърдливи,ако им паднеш щете изядут жив задате ограбят,товаса чисти талибани.

6

Анонимен

преди 13 години

ето ти един монолог : искам поне 10 години да не се вдига цена на ток и вода. нали богаташките селища са ги ползвали,а не са ги плащали. плащали сме,и пак ние ще плащаме. до кога?

5

Анонимен

преди 13 години

Ей не се научиха, че шишето шампанско само Бойко може да го счупи както трябватака че да се разлети на 1000 парчета и да опръска всички наоколоТрайчо де се слага и този слабак

4

Мартин

преди 13 години

Не е лош .. Чудно ми е само какво толко трудно има да счупиш шише с шампанско! :D

3

аре стига бе

преди 13 години

то и между народа и кабинета липсва диалогичност за тия осигуровки,ама....

2

Банев

преди 13 години

Трайков гледах те по телевизията, чухте какво каза и мисля ,че ти си икономист но е много трудно да говориш с твоят шеф ,тъй като той си е объркал мястото малко се е надскочил и много си е повярвал .

1

Лора

преди 13 години

Купете ръкавици на оператора, трепери от студ! ;)