Снимка: БГНЕС
fallback

ПП ГЕРБ оценява решението на Синята коалиция да не участва в консултациите за вот на недоверие.

“Това показва, че БСП има ясни противници в дясното, чиято политика коренно се различава от политиките вляво“.

Това се казва в позиция на изпълнителната комисия на ГЕРБ по повод началото на консултациите за вот на недоверие към правителството.

„Ръководството на ГЕРБ и нейните народни представители споделят тезата, че вотът на недоверие цели политическа криза, в каквато БСП, ДПС и НДСВ оставиха страната след 4-годишното си управление. Явна е амнезията на "Коалиция за България" за собствените им провали“, отбелязват от ГЕРБ.

„Проблемът на българската политика винаги е бил, че докато едни говорят, други работят“, отбелязаха от партията на Борисов.

Oще по темата

От ГЕРБ са категорични, че ще продължат да слeдват предизборните си и управленски приоритети, за да не повтори грешките на всички предходни управления.

„ГЕРБ приема всяко разумно предложение, което ще помогне за по-доброто управление на държавата в условия на икономическа криза”, се казва още в позицията на партията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

158

анонимен

преди 13 години

абе те са с амнезия от бсп ама явно и ние българите сме болни от амнезия че забравихме как и ти си бил ученик на живков та сглупихме и те качихме на престола та сега ни мачкаш.мачкай та да ни уври главата па дано оздравеем

157

А......ТАКА

преди 13 години

Що не се обесиш ти сам простако или простачке.Като си се се писал Левскида не би да се мислиш,че някой ще ти хване декиш на подлите проокации.Явно доста ги настъпа Г.Е.Р.Б.крадливите мижитурки като теб.Не подценявай народа много добре се видя на изборите за парламент.Точно това си прави правителството,което е обещало.Бой по крадливите муцуни.Всички от правителствата на прехода в затвора.АТАКА..................

156

marulia

преди 13 години

Ludi hora!Ako i 4 sedmici da biahte prekarali v normalna durzhava, nikoga niamashe da glasuvate za BSP ili da podkrepiate po kakuvto i da e nachin podobna partia!Povredento mislene e kato bolest,koiato mnooogo trudno se lekuva!

fallback