Снимка: БГНЕС
fallback

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов посъветва представителите на съдебната система при възможност да се запознаят с жертвите на престъпления.  

Според министъра така магистратите щели да разберат, че присъдите, които са постановили, не отговарят на очакванията и интересите на обществото. 

"По обвиненията срещу тежки организирани престъпни групи, които предстои да бъдат внесени в съда, са събрани достатъчно доказателства", коментира вицепремиерът по повод очакваната критика в доклада на ЕК, според която разследващите все още не събират достатъчно и качествени доказателства.

Oще по темата

Според него са обезпокоителни присъдите в сферата на битовата престъпност. Той определи решенията на съда дори като поощрителни.

"Да се надяваме, че всеки в съдебната система ще прочете внимателно доклада и ще направи своите изводи", заяви Цветанов.

По думите му днес съдебната система не отговаря на интересите на обществото и държавата.    
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

87

Анонимен

преди 13 години

Ами - ти какво предлагаш - докато банките вземат апартаменти на хора които са останали без работа, ние да гледаме пандизчиите като писани яйца - само да ги храним и да ги държим на топло ли? Е те това ще е държава.... хората да остават без покрив на главите си, а крадците да ги храним и да ги държим на сухо и топло...

86

Анонимен

преди 13 години

Ама страшно си прав! Е, те това ще е държава. Дето с пълни затвори ще си построй "пътища, магистрали, ж.п линии, стадиони..". Да е жив и здрав Ленин и Сталин. Добре сте си научили урока.

85

Анонимен

преди 13 години

С пълни затвори може да се строят пътища, магистрали, ж.п линии, стадиони.... въобще за много работа могат да се ползват затворниците.... Само че "нашата полиция" пълни само арестите, не затворите.... Много е прав човека дето е написал че "Калпав футболист и калпав полицай - съдията им пречи".....

fallback