87

Анонимен

преди 13 години

Ами - ти какво предлагаш - докато банките вземат апартаменти на хора които са останали без работа, ние да гледаме пандизчиите като писани яйца - само да ги храним и да ги държим на топло ли? Е те това ще е държава.... хората да остават без покрив на главите си, а крадците да ги храним и да ги държим на сухо и топло...

86

Анонимен

преди 13 години

Ама страшно си прав! Е, те това ще е държава. Дето с пълни затвори ще си построй "пътища, магистрали, ж.п линии, стадиони..". Да е жив и здрав Ленин и Сталин. Добре сте си научили урока.

85

Анонимен

преди 13 години

С пълни затвори може да се строят пътища, магистрали, ж.п линии, стадиони.... въобще за много работа могат да се ползват затворниците.... Само че "нашата полиция" пълни само арестите, не затворите.... Много е прав човека дето е написал че "Калпав футболист и калпав полицай - съдията им пречи".....

84

Анонимен

преди 13 години

Цветанов е длъжен да отговори къде е превантивната работа на полицията и дали въобще работи по предотвратяване на престъпленията, или като началника си едно време, върви след събитията,защото така е по-ефектно медийно!

83

м

преди 13 години

Те са толкова ***,че не могат да разберат защо има такава престъпност в страната.Ама не им пука защото го правят с нашите пари.Някой питал ли ни е дали сме съгласни да се използват парите ни по този начин.Аз искам парите от данъци да отиват за инфраструктурата,примерно.Омръзна ми да карам по дупки и да си троша колата а плащам данъци,винетки и т.н!

82

Лангуста от България

преди 13 години

Господин Цветанов - с пълни затвори ще изхранвате провинилия се български народ - така ли смятате да управлявате като министър председател - не, не искам да имам подобен премиерВместо да имат хората работа, те нямат пар и затова се карат, бият и още ред подобни. Защо не говорите за наказаните кредитни милионери. Защо не са наказани.

81

относно къщичката!

преди 13 години

А за хилядите''ПРИКРИТИ А И В СЛУЧАИ ОРГАНИЗИРАНИ ОТ ТВОИТЕ'' ПРЕСТЪПЛЕНИЯ не иде реч ! А за ОПГ от ''висши ПОЛИЦАИ'' в ОД на МВР тук и там ,които ''ПИКАЕЩИЯ В ФОНТАНИ ЗАГЪВАШЕ'' ,''МИКИ МАУС ПОКРИВАШЕ'' ,''А ВИЕ НАПРАВО С ГОЛЯМ АПЕТИТ СИ ГИ ГУШНАХТЕ'' въобще не се сещаме !

80

Анонимен

преди 13 години

Цветанов към съда: Вижте жертвите на престъпления! Така, както ние видяхме убийството на момчето от групи роми и ги пазихме.

79

БКП(БСП)-КГБ Е МАФИЯ

преди 13 години

A ТАКИВА ВЪЖКАРИ КАТО ТЕБЕ В НЯКОИ СТРАНИ ГИ НАКАЗВАТ СЪС 100 ТОЯГИ НА ГОЛ *** !

78

Анонимен

преди 13 години

Цецо, знаеш ли кое е общото между некадърните футболисти и некадърните полицай? Ами все съдията им е виновен...............

77

До анонимен

преди 13 години

Ей Анонимка, ти работа нямаш ли си та цял ден пишеш по сайта. Може и кумунистите да ти плащат за това като им знам тактиките не бих се учудил. И да знаеш най - добре е да си анонимен и на скрито да не те видят. Толкова сте *** и нагли че нямате край.

76

Stojan

преди 13 години

Кои жертви да види съда, г - н Цветанов?Защо съдът не види жертвите на комунизма, жертвите на онези, на които такива като баща ми и онзи, когото охраняваше ген.Григор Шопов, съсипвахте живота им.Вие погледнахте ли тези хора?Дадохте ли на съд престъпниците, съсипали живота им?

75

Анонимен

преди 13 години

По думите му днес съдебната система не отговаря на интересите на обществото и държавата. това е вярно!Ц.Цветанов мисли най-трезво от всички български политици!ЕВАЛА НА ТОЗИ ЧОВЕК!правосъдието в БГ не струва!

74

Темида

преди 13 години

Може би е належащо министър Цветанов да прочете нещо различно от ЗМВР, Устава за караулната служба, Инструкциите за службата на районните и младшите районни инспектори от Националната полиция и други подобни поучителни четива от вътрешноведомствен характер. Нека започне с малкото книжле наречено `Конституция`, а при интерес да прелисти НК и НПК.

73

Счетоводител

преди 13 години

Почти всички държавни служители /МВР с абсолютна сигурност/ не внасят налог в пенсионния фонд и здравния такъв. Единствения данък с който се облагат е 10%.Преди 2...3.. месеца имаше идея да започнат да им удържат здравни вноски /само здравни ! / , та станаха едни панаири, протести, пиене на вода и пушене на цигари. Та `бачкатора` в случая е прав.

72

:))

преди 13 години

"сбирщината" с фуражките не са някаква частна фирмичка и няма как да не си плащат осигуровките. Или мислиш, че в МВР се осигуряват на 240 лева пък вземат под масата още 500, както става в частния сектор (вероятно и ти си така)?

71

Alexander

преди 13 години

Нов наказателен кодекс, който ще реши проблема с престъпността

70

бг

преди 13 години

Аз съм от Плевен и тука нищо позитивно няма в работата на МВР и съдилища.Тичаха спец ченгета ,уж наркопласьори гонили а те най големите пак на улицата.Паркинга пред блока е като автомагазин -всеки си взима каквото му трябва.*** заляха града с цигари контрабанда - не можеш да се разминеш по улиците.Околните села пропищяха от башибозук.От мутри в едно заведение не можеш да влезеш.Заплатите са ни южноамерикански,море..на сън,ядем ***....успяваме чат-пат да се усмихнем ама...европа е сляпа

69

бАЧКАТОР

преди 13 години

Цветанов, *** мамин, да започвате цялата сбирщина там, с фуражките, да си плащате здравните и пенсионните вноски. Много сте - не можем вече да ви храним !!!

68

до 64 от 63

преди 13 години

Хахахаха! Май не ви издържат нервичките, а? Нищо, почетете, понаучете това-онова, най-вече да разсъждавате сами и трезво, и тогава, може би, ще можете да водите смислен разговор.