Дани Каназирева. Снимка: gerb.bg
fallback

Отлъчената от редиците на ГЕРБ Пловдив общинска съветничка Дани Каназирева депозира оставка пред пловдивските медии.

"Връчих своята оставка на една институция, каквато са българските печатни и електронни издания, и ще продължа да отстоявам принципите на открито управление, прозрачност и почтеност към избирателите", каза Каназирева и уточни, че остава независим общински съветник в местния парламент.

Тя предостави правото на четвъртата власт да внесе оставката и в Общинската избирателна комисия, ако се установят нарушения в работата й като съветник.

"Около изключването ми от ГЕРБ се разигра истински спектакъл с участието на лица от политическия театър", каза още Каназирева.

Тя категорично отхвърли обвиненията на Изпълнителната комисия на партията, че е нанесла по-големи вреди, отколкото Лъчезар Иванов, че не е морална, защото е обещала да връчи оставката си на премиера два дни след като беше привикана на "разпит" в София.

Oще по темата

Dnes.bg припомня, че Каназирева бе линчувана от своите заради самостоятелните си медийни изяви, които не били съгласувани със съпартийците и.

31-годишната общинарка нашумя около инициативата си да спре скритата приватизация на МБАЛ "Пловдив", подготвяна по думите й от министър Анна-Мария Борисова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

bg

преди 13 години

Ако е виновна - я наказват.А ако е невинна? Къде са раследващите журналисти и фактите?Или само клю-клю новини...

54

Анонимен

преди 13 години

тази пикла въобще не ме интерисува.следващата ще е същата.

53

Ахил

преди 13 години

Партийните работи на Герб не ме интересуват ---въпреки че ми е симпатична тая мадама.Мен ме интересува Пловдив-защото той ще остане и след Герб и Борисов и Дянков и Осмянков.

fallback