Снимка: БГНЕС
fallback

Министерството на финансите няма да се възползва от предложението на „Краун Ейджънтс” за продължаване на сътрудничеството след края на срока на настоящия договор с консултантите, който изтича в края на юни тази година, обяви финансовото министерство.

"Министерството на финансите оценява извършените до момента консултации и действия от „Краун Ейджънтс” както по настоящи, така и по предходни договори, но Ви информираме, че в условията на икономическа криза и необходимостта от прецизиране и редуциране на бюджетните разходи на този етап няма да се възползваме от Вашето предложение", се казва в писмо на министъра на финансите Симеон Дянков до ръководителя на екипа на „Краун Ейджънтс” в България Джон Браун.

Вижте какво пише още в писмото на МФ до „Краун Ейджънтс”

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

ALLIGATOR

преди 14 години

едва ли тук има по неадекватен човек от тнойта особа и за пореден път го доказа , нещо да беше казал по същество господично , нищо , кръгла нула , за разлика от тебе Аз имам информация която ти няма от къде да имаш , тома че нямаш мозък и това което въобще имаш е толкова промито че си личи от далече , и още нещо не се сравнявам с никой тук , всеки има право на мнение за разлика от тебе , наистина ми е писнало от жалки *** и те си еден от тях даскалче , за пиратките няма какво да говорим

99

петров

преди 14 години

Знам, че пиша на един недоучил и елементарен човек. Сравнението на моята и твоята граматика оставям на другите. Радвам се, че си научил думичката "граматика". Остава да научиш и значението и. Не се пъни толкова, не се самонавивай колко си велик и единствен. След като 12 /дванадесет/ години съм бил "под оръжие" не можеш да ме стрестнеш с пиратки, бъди сигурен.

98

ALLIGATOR

преди 14 години

а що се отнася до границите , е не ми пука дали си излизал до Турция или не , не едва ли си бил по надалече а и не знаеш от къде пиша в момента , много ме дразнят такива просто *** и ограничени коментари които някъде нещо са чули , попрочели , мислех въобще да не ти отговарям но такива умници като тебе ще е жалко ако човек не се изгаври с тях , писарушки разни които като гръмне пиратка на Нова година и се крият под масаите все едно е станало атентат баси

fallback