Снимка: БГНЕС
fallback

"Дебат със Станишев? За радост, този път има много обективен съдия, това е прокуратурата. Дебат – през прокуратурата", отсече министър-председателят.

Така Бойко Борисов отговори на отправената му от бившия премиер Сергей Станишев "среща пред камерите", за да обори твърденията, че предишната власт е сключила необезпечени договори за над 2 млрд. лв.

Oще по темата
Днес премиерът бе категоричен, че ако тези скандални договори не бъдат развалени, ще се наложи вдигане на ДДС.

"Там, където съм аз, е прозрачността", отговори Борисов на въпроса кога Националният съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) ще бъде открит за медиите.

Правителство, синдикати и работодатели подписаха споразумението с 59 антикризисни мерки. В четвъртък те ще бъдат внесени в парламента.

"Надявам се и колегите от другите политически партии да ги подкрепят, защото това са кризисни мерки, а и този път ние сме се възползвали – да ползваме без пари целия експертен потенциал на държавата. 50 часа ние работихме, безплатно, синдикати, работодатели, индустриалци, всички, на кафе и вода, които Дянков плаща от неговата заплата", каза премиерът.

"В ината мисля че нямам равен, но когато касае държава, хора и съдби, трябва да се чуваме всички и да приемаме най-доброто", допълни премиерът.

Бойко Борисов каза още, че вече е готов с избора на нов министър на здравеопазването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

224

ББ

преди 14 години

Сега ми проблясна и една чудесна идейка.Да се обесят публично всички червени *** ,които са крали от Държавата .

223

ББ

преди 14 години

20 години ебавахте майката на Държавата и на хорицата в нея *** мръсни!!!!сеге е време за разплата!!!смърт за червените!!!

222

прогрес

преди 14 години

ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ ТАКА, ЧЕ ВСЕКИ ДА МОЖЕ ДА ПИШЕ САМО ЕДИН КОМЕНТАР!!!ЗАЩОТО ПО СТИЛА УСЕЩАМ, ЧЕ НЯКОИ ПОД РАЗЛИЧНИ ИМЕНА ПИШАТ ПО 30-40 КОМЕНТАРА.

fallback