Снимка: БГНЕС
fallback

Депутатът от "Коалиция за България" Димчо Михалевски и депутатът от ГЕРБ Емил Димитров депозираха в Народното събрание заявления за отказ от депутатския си имунитет.

Михалевски съобщи, че се отказва от имунитета си заради твърдения на Емил Димитров (ГЕРБ) за допуснато съмнително завишаване на цената на проекта "Водно огледало" край Кърджали.

Димитров пък настоява за смъкването на имунитета му, след като миналата седмица бившият премиер Сергей Станишев коментира замяната на земи и намеси името му, като заяви, че негова фирма е извършила най-голямата замяна на гори през 2009 г. от 900 декара.

От началото на 41-вия парламент депутатите, които се отказаха от специалната си защита, станаха седем – Венцислав Върбанов, който напусна и парламента, Сергей Станишев и Емилия Масларова от "Коалиция за България", Гюнай Сефер и Митхат Табаков от ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

АЗ

преди 14 години

За Емил Димитров-как успя да купи в центъра на Етрополе парцел по 20 лева на кв.м. и то без какъвто и да е търг-както е по закон.На този същият парцел 1 месец преди изборите се имитираше страхотна дейност,то бяха камион то бяха работници,естестевено като минаха изборите всичко спря.Защо не каже как раздаваше пари на етрополци за да гласуват за него,как направи конна база с пари на европейският съюз-много добре усвоени,защо не каже как държи в страх цяло Етрополе използвайки тамошните мафиоти

7

strato

преди 14 години

петя е много права ,само да добавя ,че за да взимаш цигари от БТ значи Димитров е плащал здраво и все още плаща.колкото до имунитета това е "прах в очите "когато се разследват такива сделки никой не търси тези които са поискали заменката ,атези които са я дали.димитров вън от ГЕРБ.

6

nadji

преди 14 години

vsi4ki narusiteli stogo da se nakajat ne se naiadoha strogi merki da se vzemat za tia depotati narusili zakona ministri edin drug se natprevarvat da se obviniavat do koga sigorna sam oba4e vav edno sled 50 godini shte sme dobre

fallback