8

АЗ

преди 14 години

За Емил Димитров-как успя да купи в центъра на Етрополе парцел по 20 лева на кв.м. и то без какъвто и да е търг-както е по закон.На този същият парцел 1 месец преди изборите се имитираше страхотна дейност,то бяха камион то бяха работници,естестевено като минаха изборите всичко спря.Защо не каже как раздаваше пари на етрополци за да гласуват за него,как направи конна база с пари на европейският съюз-много добре усвоени,защо не каже как държи в страх цяло Етрополе използвайки тамошните мафиоти

7

strato

преди 14 години

петя е много права ,само да добавя ,че за да взимаш цигари от БТ значи Димитров е плащал здраво и все още плаща.колкото до имунитета това е "прах в очите "когато се разследват такива сделки никой не търси тези които са поискали заменката ,атези които са я дали.димитров вън от ГЕРБ.

6

nadji

преди 14 години

vsi4ki narusiteli stogo da se nakajat ne se naiadoha strogi merki da se vzemat za tia depotati narusili zakona ministri edin drug se natprevarvat da se obviniavat do koga sigorna sam oba4e vav edno sled 50 godini shte sme dobre

5

Димитров

преди 14 години

Това, че всеки богат човек в България е крив ни е ясно на всички...оделен е въпроса, че Емил Димитров е правил най-голямото лично дарение за болни деца и то за конкретно нещо, а не във фондация и прочие. Това на страна, аз лично имам повече доверие на хора (бизнесмени), които са постигнали нещо, а не на младите юпита от чуждбина, та нали още Царя доведе такива...и какво стана накрая...***

4

СИСИ ДО №1

преди 14 години

ТОЗИ ЕМИЛ ДИМИТРОВ НА КАКВО ОЩЕ НЕ Е ПРЕДПРИЕМАЧ И СОБСТВЕНИК.? НЯКОЙ ОТ ДЕПУТАТИТЕ КАТО СТАНАТ ТАКИВА СЕ ОЯЖДАТ, А ТОЗИ МАЙ ПРЕДВАРИТЕЛНО Е ОЯДЕН И НАГУШЕН. НЯМА ДА ИЗЛЕЗЕ ЗАЕК ОТ ТОЗИ ХРАСТ - ВСЯКО ЧУДО ЗА ТРИ ДНИ.

3

запознат

преди 14 години

Петя, не се съмнявам, че написаното от теб е вярно, но не съм съгласен с последното -"и да се върне към управлението на собствените си фирми".Той и сега си ги управлява и тъй като аз много - дълго време работя в ситемата на горите и си имам работа с подобни хора, смея да твърдя, че тези хора по-скоро трябва да са обект на главния прокурор и то незабавно, а съмнителните им богатства не са постигнати с ПОТ И ТРУД.

2

ivan

преди 14 години

Всички ги знаят за Митхат Табаков и партията му.В регионите със смесено население хората от техния кръг са предпочитани въпреки неграмотността им.

1

Петя

преди 14 години

Емил Димитров е предприемач от Етрополе. Собственик и управител е на една от най-големите дистрибуторски компании в цигарения бизнес - "Симеон 2". Дружеството държи 9.5% от капитала в "Медикет", която взе дивечовъдния участък "Етрополе". Собственик е и на ловно стопанство "Елените". Наемател е и на ловното стопанство Шерба край с. Горен Чифлик. Собственик е на туристическата фирма Елеонора транс", която притежава два хотела в Слънчев бряг -гранд хотел Съни бийч" и Фиеста бийч". На последните парламентарни избори Димитров водеше листата на ГЕРБ в Софийска област и беше избран за депутат. Единствената дейност в парламента на Емил Димитров е да лобира за собствения си бизнес. Прокарва си промените в Закона за лова и опазване на дивеча, натиска за по-нисък акциз на цигарите. Сега е измислил и как ще спасява туризма в България - чрез отмяна на забраната за пушене в затворени помещения. Безспорно г-н Емил Димитров е един успешен бизнесмен, но като депутат влиза в тежък конфликт на интереси. Депутатите (поне тези от ГЕРБ) трябва да работят за благото на държавата и обществото. Най-добре г-н Димитров да напусне парламента и политиката и да се върне към управлението на собствените си фирми.