Снимка: БГНЕС
fallback

МВР продължава да работи по случая с отвлечения Румен Гунински, обяви министърът на вътрешните работи.

"Колегите работят, да им дадем шанс да си свършат работата" - така Цветан Цветанов отклони въпросите дали има развитие по случая с отвлечения младеж.

Министърът потвърди, че МВР обмисля законопроект за отвличанията.

Oще по темата

Цветанов уточни, че в момента се събират наличните добри европейски практики с подобно законодателство.

"В рамките на седмица ще имаме някаква визия около анализа, който ще направим на добрите практики в Европейския съюз. Обърнали сме се и към САЩ чрез полицейски представител.

Всичко, което ни предоставят в подобно законодателство, ще го анализираме и на базата на нашите възможности ще предложим един законопроект", обясни още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

44

boby

преди 14 години

Нямаше щото хората нямаха пари да плащат, а тия дето имаха бяха недосегаемите.Цветанчо, моето момче, хубаво ще го натворите тоз закон, ама има 2 проблема:1. То и други закони има, ама масово се нарушават щото контрола издиша.2. Дори да има контрол, тия дето ги правят отвличанията живеят на принципа "Стани богат или *** докато се опитваш". Дали ще се уплашат много от закона?

43

Анонимен

преди 14 години

По татово време нямаше отвличания. Как ли в онзи упадъчен комунизъм се получаваше.

42

StonyRumelian

преди 14 години

Убеден съм че ако имаше мъничко професионализъм и воля у властимащите, а те си сменят цветовете кариеристки и и натирват всеки който се издаде че ще работи за държавата,а не за приятелски кръгове-тези итвличания щяха да бъдат пресечени много отдавна,без дори да се усети за засилено полицейско присъствие сред масите или да се налагат демонстрации стил полицейска държава.Българиьо,по-лесният път е надолу..продължаваме по инерция..

fallback