44

boby

преди 14 години

Нямаше щото хората нямаха пари да плащат, а тия дето имаха бяха недосегаемите.Цветанчо, моето момче, хубаво ще го натворите тоз закон, ама има 2 проблема:1. То и други закони има, ама масово се нарушават щото контрола издиша.2. Дори да има контрол, тия дето ги правят отвличанията живеят на принципа "Стани богат или *** докато се опитваш". Дали ще се уплашат много от закона?

43

Анонимен

преди 14 години

По татово време нямаше отвличания. Как ли в онзи упадъчен комунизъм се получаваше.

42

StonyRumelian

преди 14 години

Убеден съм че ако имаше мъничко професионализъм и воля у властимащите, а те си сменят цветовете кариеристки и и натирват всеки който се издаде че ще работи за държавата,а не за приятелски кръгове-тези итвличания щяха да бъдат пресечени много отдавна,без дори да се усети за засилено полицейско присъствие сред масите или да се налагат демонстрации стил полицейска държава.Българиьо,по-лесният път е надолу..продължаваме по инерция..

41

StonyRumelian

преди 14 години

Чета цял ден за поредното отвличане и не мога да повярвам на очите си- ние в Киргистан ли живеем?Пак про изказвания на тема полицаи-гангстери и прочее.Не бих се учудил,в МВР от Костово време всичко,що знаеше за какво иде реч в тази държава бе натирено и изгонено,за да има мегдан за действия,докато продължава психирането на лумпенизираните столичани че ДС е виновна за всичко.Каде са сега службите да кажат кой кой е в тази държава,да отговорят на френския посланик защо София е супер лукс автопарк

40

StonyRumelian

преди 14 години

хахаха-ще правят закон за отвличанията..по невероятна глупост може ли да бъде сътворена от едни пеналисти и криминалисти,видни юристи и забележиелни прависти?!?Жестока е демокрацията и свободията-парадокси и дезориентираност на всякакво ниво..В тази държава за всичко са виновни Бкп/Бсп и ДС..това се насажда в главите на хората от Костово време и бива оправдание за пълната безпомощност и абдикацията на държавата от деликатните и проблематични пера,които не се решават с афиши

39

Анонимен

преди 14 години

"Основната следа на полицията е, че отвличането е извършено заради бащата Румен Гунински-старши, който е общински съветник от БСП в Правец, има различни фирми и е смятан за близък до шефа на "Лукойл" Валентин Златев, който общо взето държи бизнеса в региона. "- Най-вероятно и Валентин Златев е бил (или е) агент-доносник.

38

357mag

преди 14 години

Сега в София,скоро и в други градове на страната,сега за милиони,скоро за по няколко хиляди.Това е бъдещето на отвличанията ако не се вземат адекватни мерки,ще се научат разни и разнообразни селски бандитчета и ще отвличат жените и децата дори и на селския бакалин за по някоя стотинка.Освен закон за борба с отвличанията трябва и стимул за тези които ще го прилагат,щото за 500 лв заплата кой е луд да се стреля с бандитите,това не е американски филм а реалност.

37

357mag

преди 14 години

Като не искат да дават пари за силна правоохранителна и правораздавателна система ще дават пари за откупи

36

Запознат

преди 14 години

Такива партийни "бизнесмени" не ги жаля ! Навремето те навлязоха мощно във всички сфери и с милионите партийни пари направиха така, че честните хора, които бяха започнали истински бизнес след 90-та година фалираха ! ...За такива е вярна просташката приказка : "Га ядааати кифтяата, ни ривааати !... Сига ривети ! ..."

35

Анонимен

преди 14 години

БАЩАТА Е КРАДЯЛ И НЕ Е МИСЛИЛ ЗА ПОСЛЕДСТВИЯТА.ДА СЕ НАПРАВИ МАЩАБНА АКЦИЯ ЗА ВСИЧКИ *** НА КРАДЦИТЕ.ПРИБЕРЕТЕ ПАРИТЕ И ГИ УБИЙТЕ. СЪД НЯМА ДА ОСЪДИ БАЩИТЕ ПОНЕ ТАКА ЩЕ ОТМЪСТИТЕ ЗА ГЕНОЦИДА НАД ЦЯЛ ЕДИН НАРОД.

34

Анонимен

преди 14 години

Този Румен Гунински се похвали че бил взел много кредити от банки - само че такива големи кредити се отпускат само на определени "наши" хора!

33

klient007

преди 14 години

ДО 32 -----> Евала брат това требаше да се каже ... това е България , колкото и да се правим труда да гласуваме за по-добрите "ТЯ НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ" !!!

32

Анонимен

преди 14 години

Щом става дума за дете на бизнесмен цялото правителство е на крак, а за обикновения гражданин никой не хае

31

Анонимен

преди 14 години

А някой от вас, който само знаете да критикувате кой какъв е и как си е изкарал парите може ли да ми кажете Румбата какво е виновен за бизнеса на баща си, хубаво и усмихнато момче. Спортист, на никого не е направил нищо и това си личи по многото му приятели, които го обичат. Защо той трябва да страда докато вие само умувате тук и единственото, което можете е да критикувате, че този е такъв и онзи е онакъв, замислете се....политиците са лицето на обществото....

30

Лили

преди 14 години

Против отвличанията съм,но Румене замисли се!Вие,които прахте пари и далдисвахте твърде надълбоко в общата каца с мед,не дърпахте ли дълго,дълго дявола за опашката?Защото в природата трябва да има равновесие,а вие се оср....те.Коя банка ще ми даде милион за бизнес?Имотите на честните бизнесмени са в сайта на частните съдебни изпълнители,други бяха споходени от особенно яки парламентьори.Равновесие му е майката.Едни загубиха имоти,пари,здраве,други живот,трети изчезнаха без да се занае къде са.

29

Смеееех !

преди 14 години

Не се заблуждавайте ! Нищо няма да направят, което да спре тези отвличания, просто защото те се извършват от нива над полицията ... Единственото, което ще направят е да въведат нови безумни ограничения и задължения за обикновените хора като това да се взимат личните данни на собствениците на СИМ карти ... ,,Ха-ха-ха ! Те тези, които правят отвличанията ще ги сбърка това, да знаете ! Те изобщо няма откъде да си набавят СИМ карти на чужди имена ... (:

28

Лили

преди 14 години

Хайде сега да видим от къде са милионите,как ги спечели Румене.Защо ще ми казват,че питам за произхода на парите-защото завиждам,да съм работела честно и активно,а не да завиждам.Цял живот съм работила честно,енергично,имам висше образование,е и ?Коя банка ще ми отпусне милиони кредит,с какво ще го обезпеча.Държавата се крепи не от милионерите,които оказва се не си плащат данъци,не се осигуряват,а на такива като мен.

27

Хей

преди 14 години

........ПЪРВО ДА ГИ ПИТАТ ,ОТ КЪДЕ СА ИМ ПАРИТЕ ..??????........КАТО ДОКАЖАТ ЧЕ СА СПЕЧЕЛЕНИ С ЧЕСТЕН ТРУД ,НИКОЙ ....НЯМА ДА ИМ ГИ ВЗИМА ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26

!!!

преди 14 години

Дано по скоро открият момчето!Ако в страната се върне смъртното наказание и то заплашва както преките извършители така и поръчителите ,мисля,че след 2 изпълнения на присъди проблема ще се реши!Не виждам какво толкова има да умуват и да събират европейска практика ,която у нас няма да даде резултати!

25

Анонимен

преди 14 години

"БОГАТИТЕ " са 10 % ! Няма средна класа !Има бедност и безнадежност,което води до ПРЕСТЪПНОСТ във всякакви форми и производни !Кой няма да получи 13 пенсия-ПЕНСИОНЕРИТЕ ! Подигравка ! 60 % от населението в БГ не достига пенсионна възраст!!!Кой трябва да излезе да протестира ? -90 % от ЖИВИЯ Народ в БГ!-деца до 7 год /заради места в детски ясли и градини/-деца до 19 год/заради закупуване на учебници и помощни материали/-СТУДЕНТИ -работещи и безработниСрам!Дано момчето не изкупува греш