Снимка: БГНЕС
fallback

4000 гласа не стигнаха на Пламен Галев да влезе в парламента.

Дупнишкият бизнесмен, който стана известен и по света с излизането от ареста за предизборна кампания, не успя да се пребори с Валентин Микев от ГЕРБ.

По-рано в деня на изборите градският прокурор на София Николай Кокинов коментира, че дори да не стане депутат, Галев няма да се върне в ареста.

Заради участието на Пламен Галев в изборите съдът промени мярката му за неотклонение в парична гаранция.

Това означава, че единственият начин да се върне в ареста е да наруши условията на гаранцията, което едва ли ще се случи, смята Кокинов.

Делото срещу Галев, по обвинение в организиране и ръководене на престъпна група, ще бъде възобновено веднага след като стяне окончателно ясно, че не влиза в НС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

58

bastardo

преди 14 години

Такава е нагласата на българина вече 20 години ,но реултатите сочат други неща. Аз се радвам за случилото се от последните избори и не съм от хората дето крият за кой гласуват -аз гласувах за ГЕРБ.Искренно се надявам промяната да започне по-скоро . Дано да гласуват закони в полза на народа и в едно съм обеден че след Доган нещата ще са по -добре. Лошото е че има добри кадри и в неговата партя ,но неуспяха да се изявът поради натиск от него

57

Пепо

преди 14 години

нали затова сменяме властта-да променим нещата?

56

bastardo

преди 14 години

На прав пътси . Но искам да ти кажа че дори и те си имат шефове, а те са тук в София .Така че ако не са те ще е друг . Градът има стратегическо място и то още от времето когато всички развявахме червеното знаме и имаше ЦК на БКП.

fallback