58

bastardo

преди 14 години

Такава е нагласата на българина вече 20 години ,но реултатите сочат други неща. Аз се радвам за случилото се от последните избори и не съм от хората дето крият за кой гласуват -аз гласувах за ГЕРБ.Искренно се надявам промяната да започне по-скоро . Дано да гласуват закони в полза на народа и в едно съм обеден че след Доган нещата ще са по -добре. Лошото е че има добри кадри и в неговата партя ,но неуспяха да се изявът поради натиск от него

57

Пепо

преди 14 години

нали затова сменяме властта-да променим нещата?

56

bastardo

преди 14 години

На прав пътси . Но искам да ти кажа че дори и те си имат шефове, а те са тук в София .Така че ако не са те ще е друг . Градът има стратегическо място и то още от времето когато всички развявахме червеното знаме и имаше ЦК на БКП.

55

Анонимен

преди 14 години

То па оставаши и тоя да влезне в парламента. Макар че той неговата игра си я изигра, излезе от ареста, сега пак ще го играе онбашия на района. Абе смешна държавица....

54

Пепо

преди 14 години

Сега положението май не е по-различно от преди- по-силната мутра елеминира конкуренцията и управлява спокойно?Да не би желанието ви е стане като южна италия-цели градове да се контролират от мафията,но никой не мрънка,защото за народа е спокойно?!?

53

дупницаааааа

преди 14 години

епа те оно че е най добре да се оделиме от балгария. и нали пато за гърция минава от тука, че туриме граница и че плащате по 100 евро та да минете и че станеме по развита даржава от балгария. че си земеме рилскио манастир оти он без това е на дупница сапарева баня си е наша с минералната вода имаме си два затвора две военни поделения само дека море немаме

52

Apostola

преди 14 години

Добре поне,че тоя не влезна...

51

bastardo

преди 14 години

21 век ,Европа. Но в този град преди да се създаде империята Галев беше кръстопът на всички групировки и всеки искаше да е разпределител и всеки мачкаше обикновените хора . Интересното е че от както те властват в града намаляха кражбите и уличните свади освен ако някой не се опита да наруши спокоиствието - бива наказан.

50

Мутрисов

преди 14 години

добре дошли във феодална република българия

49

Мутрисов

преди 14 години

добре е дупеница да се обособи като подобие на княжество . трябва да се въведат визи за наСелението на дупеница. галеви брос да напишат книга защото сме мутри. идилия

48

Анонимен

преди 14 години

На Дупница трябва да им се даде независимост и да им се наложи як визов режим плюс ембарго. Пък после нека си се гушкат с Галеви в едно легло... ама тесно.

47

Пепо

преди 14 години

bastardo,твоят коментар само подкрепя написаното от мен-личния интерес,пред този на обществото и морала.Подобна ситуация е/беше във всички по-малки градове.Това значи ли,че трябва да предадам властта в ръцете на местни феодали?В кой континент живеем и в кой век?

46

bastardo

преди 14 години

Поплачи си няма лошо . После обаче се замисли че на всеки 5 години ти също като повечето отиваш да гласуваш за по-големите престъпници.

45

bastardo

преди 14 години

Здравейте,радвам се че имате такова собствено развинтено мнение,но ходете и поживейте малко в това райско място-Дупница.Не целя да се заяждам с никого ,но искам да ви кажа че в този град от години вилнееха различни борчески формаций и живота беше като в повечето градове -несигурен .Сега обаче от както има импрейя Галев живота е спокоен хората отиват на работа и може даже да не си заключва жилището . Плюят ги тези който немогат да крадът спокойно от съгражданите си както е на всякъде .

44

Анонимен

преди 14 години

Сашка Васева-дупнишката мадона с детето си на ръце,защитаваше явни престъпници в НДК снощи-щях да се разплача!

43

Аз

преди 14 години

Дупничанииии, няма толкова *** и прости хора като вас :DDD Цялата държава ви се смее и чуди на простотията!

42

Анонимен

преди 14 години

вас досега нали Ви трима оправяха,но най съжалявате за резания.

41

Анонимен

преди 14 години

vie si imate galevi, nali te si vi opravqt....sega kvo iskate ot drygite

40

Анонимен

преди 14 години

За Ваше сведение в Дупница никога не е имало *** турци

39

Пепо

преди 14 години

Не обръщайте повече внимание на 'дупничанина', човека явно не е със всичкия си...Но истината е,че поведението на дупничани е много показателно за българската народопсихология-'няма значение,че някой е бандит и крадец,важното е какво е ползата ми от тази кражба'Разбира се,този модел работи за кратко време,но в дългострочен план е много пагубен-не може един град или една държава да се развива на тая основа-тогава идва цивилизована Европа и ни реже квитанциите.