Снимка: БГНЕС
fallback

Лидерът на СДС Пламен Юруков категорично отрече да е бил свързан по какъвто и да е начин с бившите специални служби или със съвременните служби за сигурност.

"Категорично заявявам, че не съм бил агент нито на бившите нито на съвременните специални служби. Тази тема за мен е приключила", каза пред бТВ Пламен Юруков.

Той каза, че повече няма да коментира тази тема.

"Нищо не ме притеснява от Яне Янев", бе краткият отговор на лидера на СДС в отговор на въпрос дали не е притеснен от изявленията по негов адрес от страна на лидера на партия „Ред, законност и справедливост“.

Юруков каза още, че в страната има три вида капитали в страната – единият кръг е свързан с червения капитал, вторият е свързан с приватизацията по време на управлението от 1997 до 2001 година и третият кръг е капиталът на хората като него, които са оцелели въпреки всичко.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Ina

преди 15 години

Чууууудя си се и се мая... Отде този ненадминат интелект 19 разбра, че има чат като не стои на "компа"... Явно е със свръхестествени способности!

25

руди

преди 15 години

хич ме не брига бил ли си или не си бил агент. агент ли си или не си все още. ти просто си бита карта момко. казвам ти го аз - еден от първите седесаре. един от тези на които такива като теб се изплюха в душата. ако не те махнат, СДС ама хич няма да го бъде. стига експерименти и реализиране на плановете на БСП. от къде се пръкна ти бе момченце. как така стана член на СДС през 2003г, а през 2007г оглави партията. я ходи се скрий някъде. прави си парите, както виждаш никой не ти пречи. пери, кради, доносничи сега ти е паднало. само не се мяркай всред старите седесари, щото може да си изпатиш. сериозно говоря. всяко нещо има граници на търпение. а ако искаш, може да отидеш в Казахстан, там явно те тачат, що ли така?

24

неразбиращ

преди 15 години

От многото обясения на господина не стана ясно нищо - явно философите така обясняват, че нищо да не се разбира...майсторлък!

fallback