Снимка: БГНЕС
fallback

Общ преглед

Съдът пусна под домашен арест обвиняемата за убийството на мъжа си Пейо Пеев - Габриела Славова.  

Нямало данни тя да се укрие при по-лека мярка от "задържане под стража" или да извърши ново престъпление, защото е майка на две деца и има постоянен адрес. Освен това била неосъждана, с добри характеристични данни, полагала и грижи за децата си.

Защитниците ѝ посочиха, че клиентът им е с влошено здравословно състояние и е претърпяла мозъчен инфаркт, след който се наблюдава изтръпване на крайниците и затваряне на очите. Защитата помоли да бъде назначена съдебномедицинска експертиза и добави, че и едно от децата на Пеева има дихателни проблеми, а другото сърдечни.

Според адвокат Вълков определението на Софийския градски съд е неоснователно. По думите му единствените предположения на прокуратурата са от видеозапис и първите показания на Габриела в полицията, на които не е присъствал адвокат

Друг мотив бе, че след 22 януари с нея не се работело, няма процесуални действия, разпити и не било възможно да влияе на свидетели.

Бабата на Габриела се разплака, след като чу решението на съда, пишат от "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Анонимен

преди 1 месец

Чакай малко сегаЗначи.. ако имаш лоши условия и доходи, социалните ти вземат децата, НоАко си убийца, която има дете от един, лъже друг, пък и него ограничава да си види дето, жени се за него, въпреки че извънбрачно накрая убива бащата на първито си дете Нея я изкарват от затвора и и дават същите тези болни дечица, които всички видяхме на кадри как ходят голи и боси навън. Каква е тая помийна яма България бе?Каква е тая дупка, в която поверяват деца на ужийца, убила собствения им баща.

60

Народен Предател

преди 1 месец

Как така пускат под домашен арест една убийца? Доколкото знам ги има на видео как го убиват клетия човечец. Най гнусното е че вкарват ДЕЦА в затвора за троха дрога(примерно)....там щели да се поправят за това така тежко престъпление....а не да излезнат магистри завършили университет за престъпници...Накрая в нашата държава ще останат само НАЙ големите *** и криминогени. Гибелта на нацията ни вече е факт.

59

Радослав

преди 1 месец

Имаме крещяща нужда от закон, ако пуснат под домашен арест се укрие, то съдията който го е пуснал да заема мястото му на обвинителния стол! Когато съдията носи персонална отговорност за това кой пуска, едва тогава ще имаме правосъдие!

fallback