61

Анонимен

преди 1 месец

Чакай малко сегаЗначи.. ако имаш лоши условия и доходи, социалните ти вземат децата, НоАко си убийца, която има дете от един, лъже друг, пък и него ограничава да си види дето, жени се за него, въпреки че извънбрачно накрая убива бащата на първито си дете Нея я изкарват от затвора и и дават същите тези болни дечица, които всички видяхме на кадри как ходят голи и боси навън. Каква е тая помийна яма България бе?Каква е тая дупка, в която поверяват деца на ужийца, убила собствения им баща.

60

Народен Предател

преди 1 месец

Как така пускат под домашен арест една убийца? Доколкото знам ги има на видео как го убиват клетия човечец. Най гнусното е че вкарват ДЕЦА в затвора за троха дрога(примерно)....там щели да се поправят за това така тежко престъпление....а не да излезнат магистри завършили университет за престъпници...Накрая в нашата държава ще останат само НАЙ големите *** и криминогени. Гибелта на нацията ни вече е факт.

59

Радослав

преди 1 месец

Имаме крещяща нужда от закон, ако пуснат под домашен арест се укрие, то съдията който го е пуснал да заема мястото му на обвинителния стол! Когато съдията носи персонална отговорност за това кой пуска, едва тогава ще имаме правосъдие!

58

Това е бг съда

преди 1 месец

Убийците в къщи. 4 месеца не може да се даде ход на дело което е повече от ясно....

57

Анонимен

преди 1 месец

Сърдечен инсулт няма ли?

56

Libre comme air

преди 1 месец

Смешен съд...мозъчен инфаркт...и затваряне на очите...Като я гледам пращи от здраве!!! И много добре вижда....А колко пари са взели съдиите за тая присъда...

55

Анонимен

преди 1 месец

Това е голяма грешка. Докога социопати ще бъдат третирани с кадифени ръкавици само заради това, че били имали деца? Точно такива са опасни и за децата си, защото какво възпитание могат да им дадат?

54

Дарк

преди 1 месец

Има вид на монахиня.Не си падам по монахини.

53

Анонимен

преди 1 месец

Според съда на тая трябва да и дадат медал за храброст,къв Шенген,ква еврозона с това правосъдие )

52

Анонимен

преди 1 месец

Само дано да не забегне зад граница и да не извърши други престъпления!? Кога ще е съдебното дело? Защо се мотаят!?

51

АНОНИМЕН

преди 1 месец

Хора , това нормално ли е?Тази убийца какво възпитание ще даде на децата си?Това не е държава, жалко че това хубаво и интелигентно момче си отиде толкова рано.Питам аз как социалните ще допуснат децата да живеят с нея?

50

Магелан

преди 1 месец

Преди малко показаха по TV. че получила Инсулт и за това е освободили.Какъв Инсулт какви 5 лева като тя вървеше до ченгета права и Здрава.Прокуратурата да се самосезира и да провери по колко подкоп са взели тези съдии?

49

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас Ако може някой да ми обесни какво в правова държава и какви съдии са в този съд и по какви човешки критерий освобождават една доказа убийца ????

48

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас.Как ще я пуснете бе хора.Вие нормални ли сте??Тази убийца е толкова обиграна и подготвена от Майка си че сега като избяга ще видим кой ще понесе отговорността???

47

Анонимен

преди 1 месец

Удушваш мъжа си и под домашен арест, защото си от ОПГ Продължаваме промяната

46

Анонимен

преди 1 месец

В САЩ тази па ча вече щеше да е с доживотна или смъртна, демокрацията няма нищо общо с това в БГ.

45

Радослав

преди 1 месец

До 30: защото щеше да го има като новина и защото защитата щеше да напише: че по време на задържането и е получила заболяването в следствие на "нечовешките условия" и щяха да настояват да е в болница, а не в ареста главчо!

44

Анонимен

преди 1 месец

Точно това са демократичните ценности . Трябва да се радвате . Ставаме велика демокрация !!

43

Анонимен

преди 1 месец

Жал ми е за нас си. Как пък тоя съд не се срути и да ги засипе завинаги тия вътре

42

Анонимен

преди 1 месец

До Яааа: В Европейския съюз може да се случи и дори се подстрелава от съда и всички останали институции. Вместо смъртна присъда - бягай вкъщи да си живееш живота на кеф. Ама все пак тя жената е убила мъж, кво пък толкова... просто някакъв си мъж.