Снимка: БГНЕС

Ако нямаме голям резултат след 27 и то дали сме първи, или втори, в случая няма да има мнозинство между евроатлантическите партии. Ние с "възраждане" не можем поради идеологически причини и няма да ни позволят нашите партньори от Брюксел и Вашингтон. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов от Враца.

Още по темата

"ПП и ДБ мислят, че са задкулисие, Костадинов няма да им се върже за равноотдалечен премиер, но Костадинов се бори за пълна победа. Костадинов иска "Възраждане" да стане толкова голямо, че да управлява само. Аз не вярвам в това, но уважам тази партия", каза още Борисов.

По думите на Борисов, за последните 4 години няма нито една занирана сграда. Лидерът на ГЕРБ заяви още, че искат равнопоставеност.


"АЕЦ "Козлодуй" - много вероятност, дори гарантирано, че в този мандат ще направим първия бетон за 7 и 8 реактор. Това означава нови работни места. Развитие на цялата индустрия и ИТ сектора", каза още лидерът на ГЕРБ.

Борисов заяви, че Шенген е приключил, но трябва да се борим за сухопътния Шенген.

"През последните три години нас, всички, ни карат да халюцинираме, че сме в паралелна реалност. Това е чужд фантазен свят на министри, които не са влизали в магазин, но говорят за четири моста и три магистрали, не става със снимки в кола пред бутафорна фабрика, каза Томислав Дончев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase