128

Сата НАТО

преди 3 часа

Единият пише за мутренския рай през 90-те години, визирайки Борисов , а той се появява на публичната политическа сцена през 2001 г. -----///------ Да, защото предо 2001 е движел с мутрите. Георги Стоев го описа и след това беше застрелян. По времето, когато Шурла Бурла Тиквен гъс беше Главен секетар.

127

Анонимен

преди 3 часа

Тия пухкави пръстчета един пирон не са забили, само пари са броили...

126

БРАТУЖКИМ

преди 5 часа

В МУТРАФОНИЯ ПО МУТРАФОНОВСКИ КАКВОТО КАЖЕ МУТРАФОНОВА НА МУТРАФОНИТЕ ТОВА СТАВА В МУТРАФОНИЯ. НИЩОЖНА БЪЛГАРИЯ Е *** НА НИЩО ЧОВЕК ЛАКЕТ ЛЪЖА ПОЖИЗНЕНИЯТ ВОЖД НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО. С ЛАВА НА РОССИ ДОКРАК!!!...

125

БРАТУЖКИМ

преди 5 часа

КЪДЕТО НЯМА ЛУСТРАЦИЯ Е РУСКА ФЕДЕРАЦИЯ. С ЛАВА НА РОССИ ДОКРАК!!!...

124

Поли

преди 6 часа

Е какво може да се очаква от наглеца,самовлюбения лъжец Копейкин.*** на всички Копейковци,без мозъчни типове Натресете го и тоя фашага.,да ни довърши

123

Бонго Бонго

преди 6 часа

Ами г-н Борисов аз ще пръдна да ги поздравя възраждане за 5 Тот място след кучето и колорадският бръмбар.

122

До 113 и 116

преди 6 часа

До Анонимен Единият пише за мутренския рай през 90-те години, визирайки Борисов , а той се появява на публичната политическа сцена през 2001 г., като член на НДСВ, самостоятелната му кариера започва от 2005 г. като кмет на София, а 2009 г. партия ГЕРБ печели 170 депутатски места, половината мажоритарно избрани, след това следва съвместен мандат с Реформаторския блок и партията на Румен Петков, а следващият е с ВМРО;2022 г. предлага напълно експертния кабинет "Габровски", който не е приет!

121

MARIN

преди 7 часа

НАПРЕД КЪМ .........ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА

120

Анонимен

преди 7 часа

Доста закъсняло осъзнаване. Това трябваше преди 14 години и с 40 милиарда дългове по-малко!

119

Анонимен

преди 7 часа

Tikvun a ti li iskas da upravljvas osven da Krades I lyzez nisto ne mozes da Pravis ostavi I drugite Mnogo si alten be zarvul

118

Дребни детайли:

преди 7 часа

- ГЕРБ много държаха да имат свой човек за председател на Парламента - така си гарантираха, че няма как никой законопроект да мине без тяхната повеля.- ГЕРБ се спукаха да пречат на всякакви законопроекти, свързани с подмяна на шефове на служби и реално парализираха, чрез контрол тези служби- ГЕРБ за всяка тема в парламента я разводняваха до безкрай, само и само да не стигне до съдебната реформа- ГЕРБ са готови да изгорят цялата държава, само и само да НЕ ги разследват- по 2 пъти в четвъртък вечер вкарваха точки в дневният ред на петъчното заседание, че си прекарат лобиските закони на Г

117

Гласоподавател

преди 7 часа

Асен Василев може да бъде достоен премиер на България! Само ПП-ДБ може да изведе България напред в развитието! Стига корупционери от ГЕРБ, стига мафиоти от ДПС, стига проруски агенти от Възраждане, стига прости вулгарни Чалгари от ИТН, стига червени комунисти от БСП!! Стига!!!

116

ГЕРБ са шайка измамн

преди 7 часа

След СЕДЕМКРАТНО нежелание да поемат отговорността да управляват, ГЕРБерята изедин път се загрижиха за бъдещето на страната и демокрацията в нея.И как така се изметнахте бе несретници нещастни?Що седем (7) пъти не ви пукаше, а сега изведнъж станахте отчаяно загрижени?

115

бай бай Борисов

преди 7 часа

при бай Ставри

114

Анонимен

преди 7 часа

Гласувайте, за да разбъркаме кашата и да изгорят парите на шиши и ония простите.

113

Анонимен

преди 7 часа

Ако се наложи, сами ще бутаме напред влака на държавността, но няма да го оставим да се върне обратно в мутренския рай на 90-те", когато Мутри и Мафиоти вилняха в цялата ни държава!!!!!!

112

Анонимен

преди 7 часа

До Само ПП е спасението ***-ум-ници са ППтата. Пълни. Не могат да говорят даже. Навсякъде ги гонят. Ама нали са ги турили тук от ШАШ....

111

Анонимен

преди 7 часа

Тиху, евроатлантици, тиху! От тук нататък трябва да бъдете все по-тихи. И да се молите след 10 години някой да не се сети да провери какви сте ги писали и вършили. Така че, тиху!

110

Анонимен

преди 7 часа

Сега е моментът за мобилизация и Масово Гласуване, така че да потопим купения вот!!ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО да изринем мафията от България!

109

Анонимен

преди 7 часа

Купеният вот в България е бич за демокрацията. Шиши инвестира над 100 млн. лв., за да си осигури 200 000 гласа за парламента..."Само масово гласуване може да спре този санкциониран по Магнитски корупционер да превземе държавата ни!!!!!!!