Снимка: БГНЕС
fallback

Групата "Фондацията" на която беше член Кирил Маричков, направи първи коментар след трагичния инцидент.

Oще по темата

"Загубихме част от нас. Стана пред очите ни. Стана за секунда. Затова трудно се говори. Това трудно се забравя. 11 години буквално живяхме заедно. Обиколихме света с концерти. Смяхме се, спорихме, обичахме се. Той е приятел. Той е учител. Ние бяхме семейство … Ние сме семейство.  Ние ще останем семейство. Той е неделима част от всеки от нас. И така ще бъде до нашата последна секунда. Благодаря, Кирчо! Чакай ни!", написаха те във Facebook.

Припомняме, че Кирил Маричков издъхна вчера, след като претърпя инцидент преди концерт именно на "Фондацията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

59

Анонимен

преди 3 дни

Бийтълс измряха отдавна. Джон Ленън умря по американски още 1980 година. Джордж Харисън умря, Ринго Стар умря. Кой ще им слуша старческите песни. Чалгата има по-добра звукова техника и най-добрите инжИнери. Важното е да има големи импланти в гърдите и да си показва половите органи на дрогирано-пияната публика, а звукът и пеенето ще го докараме. Имаме най-добрите инжИнери, най-добрата техника. Бийтълс с какво записваха? Със стара техника от 60-те. Стара работа, нашите чалгари са по-добри.

58

Анонимен

преди 3 дни

Щурците пееха и свиреха мелодичен рок, а оня от Сигнал виеше като настъпано куче. Много неприятно.

57

Лилия

преди 3 дни

Още един Щурец отлетя! Светъл полет към небесната сцена ! Взе огромния си талант, дано е взел и китарата, за да посвирят отново с Пепи Гюзелев! И някъде от безкрая да долети лирична мелодия - като онези, с които израснахме, с които се влюбвахме, които ни окриляваха...Светлина!

fallback