59

Анонимен

преди 3 дни

Бийтълс измряха отдавна. Джон Ленън умря по американски още 1980 година. Джордж Харисън умря, Ринго Стар умря. Кой ще им слуша старческите песни. Чалгата има по-добра звукова техника и най-добрите инжИнери. Важното е да има големи импланти в гърдите и да си показва половите органи на дрогирано-пияната публика, а звукът и пеенето ще го докараме. Имаме най-добрите инжИнери, най-добрата техника. Бийтълс с какво записваха? Със стара техника от 60-те. Стара работа, нашите чалгари са по-добри.

58

Анонимен

преди 3 дни

Щурците пееха и свиреха мелодичен рок, а оня от Сигнал виеше като настъпано куче. Много неприятно.

57

Лилия

преди 3 дни

Още един Щурец отлетя! Светъл полет към небесната сцена ! Взе огромния си талант, дано е взел и китарата, за да посвирят отново с Пепи Гюзелев! И някъде от безкрая да долети лирична мелодия - като онези, с които израснахме, с които се влюбвахме, които ни окриляваха...Светлина!

56

Анонимен

преди 3 дни

Нормално е да измират членовете на тая пенсионерска група. Годините си взимат своето.

55

Анонимен

преди 3 дни

Чалгарите ще изгорят всички стари книги, защото не предлагат нищо ново от 100-200 години. Туй, Дикенс, туй, Чехов, айде, едно и също, измислете нещо ново, да ни се разпърха чалгарската душа.

54

Анонимен

преди 3 дни

Маричков ви докара чалгата с борбата си за демокрация след промените. Слушате чалга благодарение на Маричков и седесарите му приятели.

53

ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУ

преди 3 дни

Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като демокрация - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като инвеститори - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като ***

52

Анонимен

преди 3 дни

вкъщи имаме много стара плоча на Висоцки, харесва ми само песента му "Корабли", той наистина е бил бард, пеел е това, което чувствал, изливал си е душата, в нета слушах песни на Игор Талков, той ми харесва наистина, "Пикник", Сергей Гришчук, Павел Кашин

51

Анонимен

преди 3 дни

Щурците са създадени от Дирекция Музика, искали да имаме група подобна на Бийтълс, музикантите са избирани специално, за името има допитване до слушателите на радиото

50

Анонимен

преди 3 дни

до 45, ама задължително ли е да се възхищаваме от Цой, може би и руски трябва да учим заради него, на всичко отгоре пее фалшиво, какво като е руска икона

49

Анонимен

преди 3 дни

майка му на Цой е рускиня

48

Красива смърт

преди 3 дни

Патриарха на българския рок умря на сцената на преклонна възраст без болка.

47

Анонимен

преди 3 дни

Е та от вас, не от нас я.

46

Анонимен

преди 3 дни

Владимир Висоцки имат една песен - "Кони привередливые" - в която много картинно описва собствената си cмъpт.

45

IQ 3.14

преди 3 дни

До Анонименсивия москвич е отдавна написано от кой е подарен на пияницата цой. приказваш глупости

44

Анонимен

преди 3 дни

До Анонимен 42 - това какво не можеш да слушаш си е твоя работа и никой не се интересува от ограничените ти възможностти. И Висотски не е бил толкова известен в България, само ограничени кръгове го познаваха, а в Русия беше "икона", "култ" за целия народ, когато умира всички се стичат на улицата да почетат паметта му, повече хора от колкото на манифестациите.

43

Анонимен

преди 3 дни

Всяка нация си има велики музиканти, писатели, личности и то от всяка епоха. Кирил Маричков е такъв за края на 20ти и началото на 21ви век за България. Трябва да се гордеем, а не да търсим под вола теле, за да очерним светлите примери.

42

Анонимен

преди 3 дни

Виктор Цой е кореец, чистокръвен кореец, три поколения корейци, които още края на 19 век идват да живеят в Русия. Умира много млад на 28 години в автомобилна катастрофа, сам, сутрин рано когато се връща от риболов в Латвия, автомобила е бил на неговата приятелка Наталия Разлогова, българка, внучка на Николай Разлогов, революционер от ВМРО.

41

Анонимен

преди 3 дни

до 32, Цой е за руснаците, опитах се да го слушам, не мога, а Висоцки е бил по-известен в България, отколкото в Русия

40

дo 40

преди 3 дни

Простият затова е толкова ***. Защото не знае, че е толкова ***. То е, да си като умрял. На всички им е тъжно за тебе, само на тебе не ти пука.