Снимка: БГНЕС
fallback

На миналите избори публичен факт е, че една не малка част от гласовете, които бяха подадени по електронен път за нас, изчезнаха. Това заяви за Нова телевизия председателят на ВМРО Красимир Каракачанов.

Oще по темата

„В ситуация, в която имаме партии от сглобката, които се бият помежду си не за да направят нещо за България, а да се докопат до европейските средства и бюджета на държавата, когато купеният вот стана практика и нормалният човек не иска да гласува, тогава какъв е смисълът да се хвърлят пари в избори. От ВМРО призоваваме хората да излязат и да гласуват с хартиена бюлетина.

Когато виждаш, че за пореден път от тези избори се опитват да се възползват политически формации, които защитават корпоративни и външни, а не национални интереси, е по-нормално да им обявиш някаква форма на протест – за ВМРО е неучастие в изборите. Докато хората не отидат да гласуват, купеният вот ще продължава да го има. На Консултативния съвет ще чуем големи речи от партиите, но тук ролята е на президента. Той трябва да бъде стожер”, добави още Каракачанов.

По думите му границата ни не се охранява и е необходима техника и политическа воля.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

89

Анонимен

преди 1 час

И тоя излъга навремето електората си като се съюзи с ГЕРБ.

88

Анонимна

преди 2 часа

Хубаво де? Да питам за кого? Омръзна ми Ницшето на ГЕРБ, Кантианството на Величие не е за пренебрегване, понеже винаги съм харесвала панталоните с кант, но не обличам такива. Кои са Фройдистите в парламента, че да си летс толкваме абаут с*екс? :)

87

баба мара

преди 2 часа

докато не се подменят листите с нови лица всички капиталисти и дерибеи даизчезнат от политиката няма да гласуваме 35 години се извъртяха всичкитевидяхме кои какво може нямам доверие на никои

fallback