89

Анонимен

преди 3 часа

И тоя излъга навремето електората си като се съюзи с ГЕРБ.

88

Анонимна

преди 3 часа

Хубаво де? Да питам за кого? Омръзна ми Ницшето на ГЕРБ, Кантианството на Величие не е за пренебрегване, понеже винаги съм харесвала панталоните с кант, но не обличам такива. Кои са Фройдистите в парламента, че да си летс толкваме абаут с*екс? :)

87

баба мара

преди 3 часа

докато не се подменят листите с нови лица всички капиталисти и дерибеи даизчезнат от политиката няма да гласуваме 35 години се извъртяха всичкитевидяхме кои какво може нямам доверие на никои

86

Анонимен

преди 4 часа

А Руди Гела фана 1% - и Ше живурка с 500 000 партийна субсидия ... Даже си е купил джип Мерцедес за 200 000 :)))

85

Анонимен

преди 4 часа

Шкембе войвода не можа да вземе 1% на изборите през Юни - Нема партийна субсидия и вече умря като НФСБ - Валери винкела :)))

84

Анонимен

преди 4 часа

Същият се отказа от изборите и им каза КУПЕН МАЧ, а сега реве че трябвало да се гласува.Срам и позор.Ето защо този човек и партийката му нямат вече място на политическия терен.Да ходи из медиите и да говори глупости, в това го бива.То от такива като него на медиите вече не вярва никой.

83

Анонимен

преди 4 часа

негласуване = самоуправство, не по различно от неплащане на данъци и въртене на тъмен бизнес

82

Анонимен

преди 4 часа

ТОВА ПОДИГРАВКА ЛИ Е ?? СЪЩИТЕ ДЕТО КУПУВАТ ПРИЗОВАВАТА ДА ГЛАСУВАМЕ !!

81

Фактите не лъжат!

преди 4 часа

Безмислено е да се гласува за малките партийки. Гласовете на Малките партии се нулират и гласовете им се делят на големите партии в Парламента. А малките партийки извън Парламента, които са минали 1% граница само смучат Държавни субсидии от всички нас българите, за да просъществуват до следващите избори!

80

Анонимен

преди 5 часа

не гласувайте докато падна всяка държавност и не може да вирее и ще видите как мафията пак ще измисли как да ви пороби

79

Анонимен

преди 5 часа

гласувайте да манипулират вота ЛЕГАЛНО с ЕГН-то ви и личната карта !!!

78

Анонимен

преди 5 часа

това самопризнание ли е или заплаха ?

77

Краси

преди 5 часа

Грешиш защото Джамбаза беше пиян и не можа да намери секцията а братовчеда си миеше смрадливата брада и също не успя да гласува затова сметките ви не излизат

76

Този е от ДС

преди 5 часа

Този е измамник като Борисов, тези са зли ченгета от ДС!

75

Тоя пишман

преди 5 часа

войвода дали някога ще осъзнае, че прегръдката му с Тиквата струва на избори загубата на десетки хиляди симпатизанти на ВМРО. Сега с детските оправдания за изчезнали гласове имидж не се възстановява.

74

Тодор

преди 5 часа

Не сме забравили, че беше вицепремиер на Борисов и прокара сделката за самолетите F 16, които платихме изцяло и още не сме ги видели. За паспортите на македонците да не говорим.

73

Анонимен

преди 5 часа

"... ГЕРБ-ДПС си създават "патриотични" партии за да обират и контролират протестния вот...".Един типичен пример за такъв "патриот"... Атака, ГОРД, НФСБ, ДПС...

72

Анонимен

преди 5 часа

Аз го питам кои не са от мафията той мълчи и ми слага минуси. Значи е празноглаво дрънкало.

71

Мнение

преди 5 часа

Мафията са Шиши и Боко, те купуват гласове, затова са уж "първи" на изборите!

70

Истината!!!

преди 5 часа

Машините са вече просто принтери, не броят нищо, а гласуващият вижда на разпечатката за кого е гласът му. След това бюлетините се броят на ръка, т.е. невъзможна е измама.Но машините не са излишни, защото са ни последната надежда да не ни затрият гласа. Има различни правила за определяне на невалидна бюлетина и "бележка". Принтираната "бележка" не могат да я определят за невалидна нито при драскане с молив/химикал, нито с мръсен пръст.