Снимка БГНЕС, архив
fallback

Жената, пострадала в катастрофата с мигранти на "Ботевградско шосе" в София е била задържана в 5 РПУ. Тя дала положителна проба за опиати.

Тежката катастрофа стана в понеделник. След гонка с полицията автомобил с 11 мигранти блъсна жена в колата ѝ.

"В понеделник вечер се прибирах и докато карах чух полицейски сирени, а колите започнаха да намаляват. Изгубих памет и не помня нищо повече до момента, в който полицай ме попита дали съм добре. Тогава видях, че колата ми е със счупени прозорци. Всичко, което преживях, е кошмар", обясни Антоанета Борисова пред Нова телевизия. Откарали я в болница, за да я прегледат.

"Три часа по-късно дойдоха двама полицаи, за да ми направят проба за алкохол и наркотици. Оказа се, че имам положителни проби за опиати. Обясних, че през деня съм пила хапче за глава и предложих да направим и кръвен тест и отидохме във ВМА. Малко по-късно ме задържаха в 5 РПУ. Там стоях на пейка 3 часа с човека, който щеше да ме убие", каза още тя. И обясни, че е прекарала там 16 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 1 ден

До Месси - А защо полицаите протестираха тях специално да не ги тествали с тия тестове, щото давали грешки? За тях не може, а за хората може и после с месеци се влачиш без кола и доказваш, че нямаш сестра.

19

Искрен

преди 1 ден

Един *** ибупрофен да изпиеш за глава и с фалшивите тестове светваш за амфетамини. Ченгетата ореваха света, като ги подкараха с измислените тестове, ама за гражданите няма прошка. Ей за това всички куки трябва да висят по дърветата...

18

Анонимен

преди 1 ден

След като в болницата са я лекували и натъпкали с обезболяващи, какъв е смисъла да и правят тест, който свети на почти всичко? Дали е надрусана ще каже кръвния тест, дотогава е невинна. И цялата работа със задържането в РПУ е ... Няма такъв гаф. Пожелавам ти и теб да тестват и да светнеш. Тогава друга песен ще пееш. Всички ченгета отказаха да се подлагат на тия тестове, щото знаят колко са фалшиви. Ама за нас няма милост, че и те прибират за 24 часа.

fallback