20

Анонимен

преди 1 ден

До Месси - А защо полицаите протестираха тях специално да не ги тествали с тия тестове, щото давали грешки? За тях не може, а за хората може и после с месеци се влачиш без кола и доказваш, че нямаш сестра.

19

Искрен

преди 1 ден

Един *** ибупрофен да изпиеш за глава и с фалшивите тестове светваш за амфетамини. Ченгетата ореваха света, като ги подкараха с измислените тестове, ама за гражданите няма прошка. Ей за това всички куки трябва да висят по дърветата...

18

Анонимен

преди 1 ден

След като в болницата са я лекували и натъпкали с обезболяващи, какъв е смисъла да и правят тест, който свети на почти всичко? Дали е надрусана ще каже кръвния тест, дотогава е невинна. И цялата работа със задържането в РПУ е ... Няма такъв гаф. Пожелавам ти и теб да тестват и да светнеш. Тогава друга песен ще пееш. Всички ченгета отказаха да се подлагат на тия тестове, щото знаят колко са фалшиви. Ама за нас няма милост, че и те прибират за 24 часа.

17

не са се влюбили

преди 1 ден

а той не я е прегазил нарочно . следили са го с 200 . смешно звучи . 2-3 нещастия , защото е на улицата била . няма кой да и помогне . затова се оплаква . а мигрантите лапат наркотика на хамас и не са ги тествали . всики са на наркотици .

16

Анонимен

преди 1 ден

Не е хваната с опиати и въобще не е хваната, а е ударена

15

Месси до 14

преди 1 ден

Жената е хваната с опиати!Според тебе явно не трябва да я задържат ,така ли?Не съм полицай!А това за "дървото" е за военните по принцип!

14

До Месси

преди 1 ден

Редовите ченгета никога нищо не разбират. Вие само тичате от тук до другото дърво. Проблемът не е толкова във вас, колкото в началниците, които ви карат да тичате от тях до другото дърво.А сега обясни как ти хрумна, че някой иска друсаните да карат безнаказано, къде го прочете? Четенето с разбиране се учеше в началните класове, но ако само си тичал, може да си го подминал.

13

Анонимен

преди 1 ден

До МессиАбе друсан. С китайските тестове произведени от някаква жмелява френско-арабска компания всички са друсани включително и мушкатото в холът ти. Не разбра ли че нарочно са поръчали некви тестове които винаги дават положителен резултат и квото и да стане ако ти го направят си виновен. Защо в другите държави няма проблеми с тия дефектни тестове ? Защото ползват истински а не евтини имитации произведени с материали от индийско мазе.

12

анонимен

преди 1 ден

Арест на невинна. Иванчева няма да е последна.

11

Анонимен

преди 1 ден

Добре де защо е било нужно да стои арестувана почти 1 денонощие ?

10

Месси

преди 1 ден

Като има ПТП задължително се взима проба на всички участници!Ама като ви чета коментарите ,значи може да си караш "друсан" стига да не те хванат!

9

Анонимен

преди 1 ден

Винаги много интелигентни милиционерите. Арестували човек с опасност за животът и го вързали с белезници да не избяга в малка стаичка пълна с арабски талибани.

8

Анонимен

преди 1 ден

Те и право да гонят колата с бежанците не са имали. По някакви си правилници нямат право да го извършват по път с движение при вероятност от предизвикване на катастрофа. А точно това са свършили.

7

Анонимен

преди 1 ден

Имаше репортаж по нова тв за случая, ако е вярно това, което жената разказа, полицията е за съд. Едва не я убили, по болници, в безсъзнание, обработени рани и 16 часа я държат на един стол, като три часа е седяла и на пейка до шофьора, който я блъска, без да знае, че е той. Че и тест за наркотици, който излязъл положителен, а тя твърди, че дори не знае какво е опиати, никога наркотици не е взимала, дори не е пушила през живота си. Пила е хапче някакво за глава и каквото са и дали в болницата.

6

баба мара

преди 1 ден

всеки ден прос-то-тии българия страна на абсурдите сега да ги съди за пари

5

Анонимен

преди 1 ден

Имахме каране ония ден. Засекли шофьора на една фирма с "наркотици" и полицията идва на адреса на "материално отговорното лице" и вече ще проверява. Думкаха 30 минути на врата, викам - да заповядят 15 антва ковано желязо и пантите са отвъртре, колкто китката ми. Отказаха се. псоле адвоката отиде, да се разправя. Псунахме в чужбина на шофьора кръвни, да знаем да го гоним или не - Хапчета за кръвно и глава, никакви амефатмини. Ама в наш съд не ги признават и сега чакаме. 3 месеца.

4

Анонимен

преди 1 ден

"Малко по-късно ме задържаха в 5 РПУ. Там стоях на пейка 3 часа с човека, който щеше да ме убие", каза още тя. И обясни, че е прекарала там 16 часа." - Ужас. Първо - защо изибщо задържате някого, след като няма вина, па с каквото и да сее го хванлаи. И второ - как така мъже и жени биват задържани заедно? Че тея емигранти знаете ли ги колко народ може да са изнасилили?!?!

3

Анонимен

преди 1 ден

До 1 - Ами миналия месец - ЧОвека му се изкривила джантата от някакви друпки, едвам не се убил, чака пътна помощ, патрулакта спира и му пише глоба за "неосъобразяване с пътната установка". После, ако го познавам тояяя полицай и ми идва в кръчмата, ще откажа да му сервирам .. кво е ТОВА ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

2

Анонимен

преди 1 ден

Аре па и тея ... Нея я ударили, сега я задържали ... ай сиктир.

1

Анонимен

преди 1 ден

Ченгетата у нас, а и цялата МВР система е тотално дъно. Няма грам мисъл и работят като коне с капаци. Поне по отношение на гражданите, спрямо политиците винаги са били свръх коректни. Така е изградена цялата структура по соца, така работи и сега. Единствената цел е да се пази статуквото, такова каквото политиците решат че е.