Снимка: БГНЕС
fallback

Бихме подкрепили всяка инициатива, която ще даде по-голям достъп до лекарства в населените места, където той е затруднен. Затова бихме застанали и зад идеята за поставяне на вендинг машини за медикаменти, но при спазване на всички изисквания и фармакологични стандарти. Това каза депутатът от ГЕРБ-СДС Росен Желязков в ефира по NOVA NEWS.

Oще по темата
"Не сме отхвърляли нищо. Заявихме само, че няма да правим прибързано законодателство. Имаме тежък опит от промените в Конституцията. Това предложение дойде като опит за политическа манипулация, насочена и към Брюксел.

Не става дума за три закона, а за един законопроект за несъстоятелност на физическите лица, внесен от ПП-ДБ. Но има и друг такъв, внесен от „Възраждане“. Имаме и законопроект за изменение на Закона за защита на лицата, подаващи сигнали, но това е изменение на закон, който прие „сглобката", каза Желязков по повод "джентълменското писмо".

Желязков каза, че от ПП-ДБ се опитват да въздействат на мнението, че ГЕРБ не е готова за усвояване на пари от Плана за възстановяване и устойчивост.

По думите му, никой не задава въпроса какво стана с авансовото плащане, което никога не се случи, с парите по плана в сектор „Енергетика“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Козарчето Салил

преди 1 ден

И ще има , какво си взе, една малка ампулкаи една гояла да гася .... хаххаххах

18

Анонимен

преди 1 ден

Споко, скоро ИИ че лечи дистанционно и лекарства ще изписва, от автомати че ги взимате.:)):)):)), стига с тия автомати.:))

17

До 14

преди 1 ден

То вендинг машини за лекарства има и сега по градовете. Може би единствено би било проблем едно обезболяващо, което съдържа малко кодеин. За останалите неща не знам дали биха били проблем. А и нека сме наясно, че има вендинг машини с т.нар. енергийни напитки, от които дете също може да си купи, както и кафе автоматите.

fallback