19

Козарчето Салил

преди 1 ден

И ще има , какво си взе, една малка ампулкаи една гояла да гася .... хаххаххах

18

Анонимен

преди 1 ден

Споко, скоро ИИ че лечи дистанционно и лекарства ще изписва, от автомати че ги взимате.:)):)):)), стига с тия автомати.:))

17

До 14

преди 1 ден

То вендинг машини за лекарства има и сега по градовете. Може би единствено би било проблем едно обезболяващо, което съдържа малко кодеин. За останалите неща не знам дали биха били проблем. А и нека сме наясно, че има вендинг машини с т.нар. енергийни напитки, от които дете също може да си купи, както и кафе автоматите.

16

Цифров

преди 1 ден

концлагер. Някой там, събира данните за здравното състояние на цялото ти семейство. Доскоро имаше лекарска тайна, и ако я нарушиш, подлежиш на съдебно преследване. Като почнат да блокират сметки в реално време като в Гърция и Канада, ще се усетим, но ще е късно. А тези политици са нелегитимни, никой не ги е избирал.

15

Диона

преди 1 ден

Очаквайте новите енергийни прахчета за нос вече във всяка вендинг машина.

14

Анонимен

преди 1 ден

И сега децата като почнат да се тровят с лекарствата от такива машини, кой ли ще носи отговорност? Това не е кафе, кола или вафла че да е безвредно за деца. Ама то и сега няма написан закон изискващ продажбата на лекарства да е само за лица над определена възраст.

13

Бонго Бонго

преди 1 ден

Схемите с докторите фърши.Сега докторите са със схема , отиваш в близката лаборатория, манипулират машинката с едни стрелкички повишени нива и доктора ти изписва куп лекарства и те повреждат в друго, а всъщност нищо ти е нямало. Пробвах две лаборатории една след друга, в една ми показа стрелкички и повишени нива, а другата изобщо нищо общо.Внимавайте с тези лаборатории и докторите...нямам думи, колко съм възмутен и каква корупция е....само Путин ще ги иправи

12

ВЕНДИНГ МАШИНИ

преди 1 ден

РАЙ ЗА НАРКОМАНИТЕ И ДЕЦАТА

11

Анонимен

преди 1 ден

МЕВЕРЕ ИСКА ВЕНДИНГ МАШИНИ ЗА ДРОГЕРИЯ, ЧЕ МУЛЕТАТА МНОГО СКЪПО ИМ ИЗЛИЗАЛИ

10

Анонимен

преди 1 ден

То е много лесно - зареждат се карти като банковите с определен код, според това лакви лекарства ни е изписал доктора. После с бановата карта или с пари си плащаме. Ама кой да мисли. Много хора само са ставали професори в тая България, полза от тях няма.

9

Анонимен

преди 1 ден

Разбира се че са необходими

8

Анонимен

преди 1 ден

ИЗМИКЯРСТВАНЕТО НЯМА ДА ПОМОГНЕ НА ГЕРБ

7

До 5

преди 1 ден

Или трябва да се Презапасиш Предварително поне с аналгин и аспирин, а идва и зима!

6

До 1

преди 1 ден

Въобще не става така!! Краденето е през БОЛНИЦИТЕ, голямото крадене е там, за лекарства понякога 10 пъти Над нормалната им цена, Без обществена поръчка!

5

Анонимен

преди 1 ден

ТАКА Е ЗА ЕДИН АСПИРИНТ ДАВАМ 20 ЛВ ЗА ПЪТ-АКО ИМА АВТОМАТ ЗА ЛЕКАРСТВА ЩЕ ГВИ ЛАСУВАМ С ДВЕТЕ РЪЦЕ

4

Анонимен

преди 1 ден

Разбира се, че са нужни!!! Става въпрос за лекарства БЕЗ рецепта!!

3

Анонимен

преди 1 ден

сложи една и в Перник, за да има какво да крадат съгражданите ти

2

До 1ви,

преди 1 ден

Не са аптекарите, тия дето въртят шашми със здравната каса, а лекарите. Иначе за лекарствата конкретно най-големите шашмаджии са производителите и вносителите.

1

Анонимен

преди 1 ден

Екстра ходиш при доктор изписва ти рецепта, сканираш и QR кода на вендиг машината, плащаш и заминаваш с днеста. След някоя година няма да са нужни аптекари който да правят шашми с докторите и така да точат здравната каса.Доктора ти изписва някави лекарства отива при аптекаря той му ги дава, доктора ги продава на трети лица на по-ниски цени, доктора си плаща комисионна на аптеката и всички са доволни. Познавам един доктор с 7 апартамента в София, 2 във Варна и 3 във Враца. Личен лекар от Враца