Снимка: Helpbook
fallback

Чрез платформата на Helpbook.info получихме сигнал, изпълнен с гняв и отчаяние, по повод бездействието на кмета на столичния район „Възраждане“. Ето какво ни пише нашият разочарован потребител:

„Вие имате задължението да поддържате пътната настилка в района в изрядно състояние. Това е основен ангажимент, който за съжаление, изглежда, че сте пренебрегнали напълно.

От дълго време насам аз и множество други граждани на района изпращаме сигнали до Вас относно ужасното състояние на пътното платно на ул. „Алдомировска“ 113 в отсечката между ул. "Позитано" и бул. "Ал. Стамболийски". Особено тревожно е, че на много места има големи дупки в асфалта, които представляват сериозна опасност както за автомобилите, така и за пешеходците. Тези сигнали не са единични случаи - проблемът е постоянен и ескалира с всеки изминал ден.

Въпреки многократните оплаквания и конкретно изпратени, но до момента не са предприети никакви действия за отстраняване на проблема. Това показва не само липса на отговорност и ангажираност от Ваша страна, но и пълно безразличие към безопасността и благополучието на жителите в поверения Ви район.

Нямам друго обяснение за тази ситуация, освен че Вие игнорирате проблемите на нас съгражданите. Настоявам незабавно да предприемете необходимите мерки за ремонтиране на пътната настилка и за осигуряване на безопасността на всички участници в движението.

Очаквам Вашия отговор и конкретни действия в най-кратък срок", пише в сигнала.

Изпратиха ни снимки от град Варна на огромна дупка в Синя зона, чиято дълбочина е повече от половин метър. Същата представлява реална опасност от пропадане на паркиращите автомобили в участъка.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Крали Марко

преди 4 дни

Ами пътя от Бояна до Златните мостове , и нагоре до хижа Звездица е истински ад. Това ако е Европейска столица па те. Един увеличен макет на кв. Столипиново е цялата ,, държава,, . А си направиха заплатите по десет хиляди....

15

нее

преди 4 дни

Извинете, тези дупки не са от там, много минималистични. Истински миниатюри. Те не са характерни за бул. Стамболийски, известен със своите стърчащи железа, стърчащи релси, дупки колкото автомобилна гума, траншеи, прах, пръст и сгурия..

14

нее

преди 4 дни

До КръчматъАми да се изхранват не само в този булевард...

fallback