Снимка: Helpbook

Чрез платформата на Helpbook.info получихме сигнал, изпълнен с гняв и отчаяние, по повод бездействието на кмета на столичния район „Възраждане“. Ето какво ни пише нашият разочарован потребител:

„Вие имате задължението да поддържате пътната настилка в района в изрядно състояние. Това е основен ангажимент, който за съжаление, изглежда, че сте пренебрегнали напълно.

От дълго време насам аз и множество други граждани на района изпращаме сигнали до Вас относно ужасното състояние на пътното платно на ул. „Алдомировска“ 113 в отсечката между ул. "Позитано" и бул. "Ал. Стамболийски". Особено тревожно е, че на много места има големи дупки в асфалта, които представляват сериозна опасност както за автомобилите, така и за пешеходците. Тези сигнали не са единични случаи - проблемът е постоянен и ескалира с всеки изминал ден.

Въпреки многократните оплаквания и конкретно изпратени, но до момента не са предприети никакви действия за отстраняване на проблема. Това показва не само липса на отговорност и ангажираност от Ваша страна, но и пълно безразличие към безопасността и благополучието на жителите в поверения Ви район.

Нямам друго обяснение за тази ситуация, освен че Вие игнорирате проблемите на нас съгражданите. Настоявам незабавно да предприемете необходимите мерки за ремонтиране на пътната настилка и за осигуряване на безопасността на всички участници в движението.

Очаквам Вашия отговор и конкретни действия в най-кратък срок", пише в сигнала.

Изпратиха ни снимки от град Варна на огромна дупка в Синя зона, чиято дълбочина е повече от половин метър. Същата представлява реална опасност от пропадане на паркиращите автомобили в участъка.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Общ преглед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase