Снимка БГНЕС, архив
fallback

В момента борбата е кой да е яростната опозиция. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, предаде БГНЕС.

"През тези месеци успях да изуча добре нашите партньори, действително класата е в наша полза", каза Борисов е добави, че е важно кой колко може, колко е постигнал и какво може да покаже зад себе си какво се е случило през годините.

Според лидера на ГЕРБ България е достигнала до такова положение, каквото е било през 90-те години на миналия век.

"Сега държавата е разделена на много – президентската група, на "Възраждане", на БСП, на ПП-ДБ, на ГЕРБ, на ДПС и на още много други", добави той.

Борисов попита къде е девизът на парламента "Съединението прави силата?". "В момента няма кампания. Кампанията е наша и затова се дамгосва всеки ден. Кампанията на ПП-ДБ ликвидира възможността за правителство център дясно", каза още той и допълни, че "Възраждане" искат да управляват сами, което означава да имат 120 депутати, нещо, което "даже царят не можа да го постигне".

Лидерът на ГЕРБ е категоричен, че в момента борбата е кой да е яростната опозиция.

"Щедро ми предлагаха да не делим на три с ДПС, а 50 на 50", обяви още той.

Лидерът на ГЕРБ коментира и скандала с българската позиция по отношение на Резолюцията на ООН за Сребреница. "Когато бях в Сребреница, Мостар и Сараево само моят автомобил не сменяше ескортите. Аз можех да отида при всички религиозни и етнически общности в Босна и Херцеговина без охрана, защото за всички правех най-доброто. Ужасът, който съм видял там, не съм виждал никъде другаде. В Мостар гробищата са между блоковете. Стреляли са се от блоковете, които целите са шрапнели и куршуми, а нощем са слизали да погребват загиналите в градините си. Разбира се, че осъждам всичко това, което се е случило в Босна и Херцеговина. Но аз съм го осъдил там заедно с Даниел Митов и всички външни министри", допълни Борисов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

115

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен,к.111 Би било по-точно да се каже, българска, но реално турска етническа партия с богат политически опит. Не мога да разбера защо лидерът на ДПС А.Доган - разсъдлив и трезво мислещ човек смени манталитета си и постави начело на ДПС българин, завършил ПИФ на ЮЗУ, факултет с нисък рейтинг, а самият Пеевски е с ниска култура на общуване, нетърпящ чуждо мнение и винаги готов да притисне събеседника си до стената, било то и президент на РБ. С Хр.Иванов такива изменения направиха, че ум

114

Анонимен

преди 4 седмици

ББ не слиза от колоните на вестниците, а вече остарява, словесният запас на думи намалява, начинът на изразяване избледнява и става все по-язвителен, а това противоречи на изискването за културен и добронамерен изказ.Има поне 3-4, да не кажа и петима ближни, на които може да отстъпва част от изявленията си, за да намали съответните негативни отговори. Дано си припомни мнението, че честото явяване пред медиите може да има отрицателен ефект.

113

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя изначално ми е отвратителен и не го понасям , но в конкретния случай му се е получило с язвителността .

fallback