115

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен,к.111 Би било по-точно да се каже, българска, но реално турска етническа партия с богат политически опит. Не мога да разбера защо лидерът на ДПС А.Доган - разсъдлив и трезво мислещ човек смени манталитета си и постави начело на ДПС българин, завършил ПИФ на ЮЗУ, факултет с нисък рейтинг, а самият Пеевски е с ниска култура на общуване, нетърпящ чуждо мнение и винаги готов да притисне събеседника си до стената, било то и президент на РБ. С Хр.Иванов такива изменения направиха, че ум

114

Анонимен

преди 4 седмици

ББ не слиза от колоните на вестниците, а вече остарява, словесният запас на думи намалява, начинът на изразяване избледнява и става все по-язвителен, а това противоречи на изискването за културен и добронамерен изказ.Има поне 3-4, да не кажа и петима ближни, на които може да отстъпва част от изявленията си, за да намали съответните негативни отговори. Дано си припомни мнението, че честото явяване пред медиите може да има отрицателен ефект.

113

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя изначално ми е отвратителен и не го понасям , но в конкретния случай му се е получило с язвителността .

112

Реалист

преди 4 седмици

Ще гласувам за банкяра и магнита, те са световни шампиони по крадене,може и за мен да остане.

111

КЪМ 113

преди 4 седмици

Как мое да приписвате на човек грехове,които не е извършил-да не би да е бил на волана Петков-а знаете ли какво е било състоянието на другия шофьор-никой не казва-уморен,недоспал,разсеян,защото е говорил и т.н.

110

КРИСИ

преди 4 седмици

Как може да има хора,които още подкрепят Герб-какъв трябва да си ,за да ти са симпатични,а не обратното,толкова време не ви ли опротивяха с изказаните си грубости и простотии и унижаване на собствените си членове с неподходящи думи и реплики!

109

гошо

преди 4 седмици

Да гласувам ли доказан криминален престъпник пак да стане "премиер",че не се е накрал за 15 години?Май не?

108

Анонимен

преди 4 седмици

Да ядете на Буци дъртите та шу ци! Да ви е сладко! Ние пак ще гласуваме за ГЕРБ!

107

Анонимен

преди 4 седмици

Че какво й е на ДПС? Българска партия с богат политически опит. Подкрепяла винаги евроатлантическия път на България. ДПС са уваажавана членка на Европейския либерелен съюз. Кои са ПП,ДБ?

106

Анонимен

преди 4 седмици

С няма ли да има извънредно заседание заради катастрофата в Аксаково, където Кирил Петков уби с автомобила си човек!? И асфалтира мястото на катастрофата, за да не се вижда, че колата уцийца, в която е бил Кирил Петков, е карала с 170 км в час и няма спирачен път.

105

Анонимен

преди 4 седмици

107 ГЕРБ, с Борисов начело, са първа политическа сила, води пред втората с 15%.

104

Анонимен

преди 4 седмици

107 Като стигне годините на Борисов Кирил Петков ще изглежда като "татко Петко", разложен *** със светещицигански очи готов да се бие с всеки, който му противоречи.

103

Анонимен

преди 4 седмици

108 Не Борисов а Кирил Петков, който уби човек на пътя, трябва да влезе в затвора. И за още много други престъпления трябва да отговаря Киро просто т.н. Лена от парапета с каруцарския език/ " сглобка, шефче" /, също трябва да влезе там, за фалшифицирани подписи и корупция/договора с ББР/. Кокорчо т.н. се очаква да бъде осъден от измамени американци, а в Англия ако не върне 6 млн го чака затвор.

102

Анонимен

преди 4 седмици

Ко?Не!

101

Анонимен

преди 4 седмици

Баце, влез си в ролята и влез в затвора накрая. Всички това очакваме като развръзка. Запази си достойнството поне, глупав микропенис

100

Анонимен

преди 4 седмици

Вижте го на какво прилича, докато се опитва да избегне затвор. Тоя човек е аутсайдер, след 20 години умишлено саботиране на държавата. Никой не гласува за него никога. Заминала бивша карате бодибилдер фигура, която се е разложила. Какво го обсъждате тоя ненаял се дрищльо?

99

Анонимен

преди 4 седмици

Луд. Не в добрия смисъл. Психар за освидетелстване, чиито изказвания влизат в медиите и ги виждат някакви други психари, и даже гласуват за него - за да не се чувстват психо. Абе, кво намирате в тази дядка ненормална?! Защо си удължавате агонията? Помогнал ли ви е някога за нещо тоя утрепляк?

98

Анонимен

преди 4 седмици

Да не си продавал сладолед на женския пазар и на това да викаш фирма а?

97

Анонимен

преди 4 седмици

Асенчо харчеше пари безнаказано благодарение на финансовата политика на Борисовото управление

96

Анонимен

преди 4 седмици

До 86 а като те мачка Асенчо и Киро 4 години как е добре ли ти е Шарратански драскач