Снимка: БГНЕС
fallback

Днес се навършват четири години от смъртта на журналиста Милен Цветков, който бе убит в автомобила си, докато чака да светне зелен светофар.

Цветков загуби живота си на кръстовището на булевард "Черни връх" и улица "Сребърна" в столицата на връх Великден през 2020 година, след като бе пометен от джипа на Кристиан Николов.

Три години по-късно, през 2023 година съдът окончателно постанови 9 години лишаване от свобода за шофьора Николов. Под влиянието на наркотици и с превишена в градски условия скорост, Николов блъсна автомобила на Цветков на червен светофар в района на мол „Парадайз център”. Присъдата Николов изтърпява при първоначален общ режим. Той е лишен от правото да шофира моторно превозно средство за срок от 10 години.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Ангелина

преди 1 месец

До Анонимен под номер 21 По принцип за "мисирките " си прав ,но в случая става въпрос точно за УБИЙСТВО.Всеки качил са на автомобил - пиян и дрогиран е съзнателен УБИЕЦ и средството за извършване на убийството ,което служи като "оръжие" е автомобила.03286

39

Ангелина

преди 1 месец

Дълбок ПОКЛОН пред Светлата му памет!Такива ,като него носители на справедливостта по- често си отиват от Земята ,за да остане преобладаващата *** ,която е готова абсолютно на всичко заради жалкото си съществуване и още по- жалкото е ,че сред нея са много млади "хора" . Той не беше светец ,но беше истински ЧОВЕК. Вие такива ли сте?!Точно в този момент имаме нужда най- много от хора ,като него ,Кристиан Таков......,но ги няма ,защото не ги заслужаваме.

38

До Бог вижда всичко

преди 1 месец

Бог е сляп и глух за да ни направи по добри!Освен това му е трудно когато 9 милиарда на 37 официални езика му плещят за печеленае от лотария,или да не съм забременяла защото му духах и така.Ако го има, е доста го претоварваме.А за Криско искам само едно. На мама да свършат парите и на осмата година да влезе наистина в общ режим. Ще му сцепят з..

fallback