Снимка: БГНЕС
fallback

Стотици граждани излязоха на протест в градинката на църквата "Св. Седмочисленици" в столицата. Организирани в социалните мрежи, гражданите не бяха допуснати пред сградата на МВР тази вечер.

Протестът е под надслов "Вън мигрантите от София", и е организиран предимно от младежки организации, а и повечето присъстващи са видимо младежи.

Участниците категорично не желаят да бъдат свързвани с политически партии и се разграничават от всякакви опити да бъдат въвлечени в подобни разговори.

Исканията им са за изключителен строг контрол при допускане на мигранти у нас, както и забрана те свободно да се придвижват в града. На този фон полицията с поредна спецоперация с цел недопускане отново на случаи на бой между мигранти или между мигранти и български граждани, пише БГНЕС.

Около градинката на църквата, както и в периметъра на МВР, полицейското присъствие е изключително засилено. Стотици полицаи охраняват протестиращите и не допускат безредици.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

231

Анонимен

преди 2 месеца

"Полицията ще се грижи за спокойствието на бежанците" това някаква шега ли е.....Ами явно за нашето спокойствие, ще трябва да се грижим ние самите, събирайте групи, работата за напред явно е ясна ....

230

Х

преди 2 месеца

Ах как имаме крещяща нужда от нашите здрави момчета мутри от 90те

229

Спасов

преди 2 месеца

Пеевски напълни държавата с араби и мръсни пари от наркотици. Последни месеци от царстването на Пеевски и Путин.

fallback