Снимка: БГНЕС
fallback

Със сигурност ще обжалваме решението на съда. Това коментира заяви директорът на болница "Шейново" д-р Румен Велев, цитиран от "24 часа".

"Не бих казал, че сме недоволни от решението на съда. Все пак 2/3 редуцираха иска на ищците", каза той.

По-рано днес стана ясно, че майката на едно от разменените бебета е осъдила болницата. Семейството заведе иск срещу лечебното заведение за претърпени неимуществени вреди. Той беше в размер на 300 000 лв. Софийският градски съд е преценил, че семейството следва да бъде обезщетено със 100 000 лв.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Пирогов-ец

преди 2 месеца

Странни хора сме ние, българите. В началото на случая с разменените бебета, във форумите масово хората обвиняваха родителите, подали сигнала. И защитаваха престъпното поведение на лекарите. Агресията срещу майката на Даная, бе още по-жасяваща! И отново - горките лекари от Пирогов"! Но всичко "бе точно" - един съветник на министър бе очернен, заради един въпрос към "немарлива сестра" - "Ако се обадя на министъра на здравеопазването, по-бърозо ли ще прегледате детето"?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Не само да платят, но и да си извадят поука и да направят съответните подобрения в начина, по който си вършат работата. Безобразници!36

12

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Аууууу....ха ха ха някое българче е суйкало цинганакски мляко....хо хоооо , ще му викат българина . Ауууу ужайс... 100 хилди са нищо.. мисълта е по скъпа....ще играе кючеци.. те половината от тук играете кючеци ей не се крийте ейх ха ха хааааа

fallback