14

Пирогов-ец

преди 2 месеца

Странни хора сме ние, българите. В началото на случая с разменените бебета, във форумите масово хората обвиняваха родителите, подали сигнала. И защитаваха престъпното поведение на лекарите. Агресията срещу майката на Даная, бе още по-жасяваща! И отново - горките лекари от Пирогов"! Но всичко "бе точно" - един съветник на министър бе очернен, заради един въпрос към "немарлива сестра" - "Ако се обадя на министъра на здравеопазването, по-бърозо ли ще прегледате детето"?

13

Анонимен

преди 2 месеца

Не само да платят, но и да си извадят поука и да направят съответните подобрения в начина, по който си вършат работата. Безобразници!36

12

Бонго Бонго

преди 2 месеца

Аууууу....ха ха ха някое българче е суйкало цинганакски мляко....хо хоооо , ще му викат българина . Ауууу ужайс... 100 хилди са нищо.. мисълта е по скъпа....ще играе кючеци.. те половината от тук играете кючеци ей не се крийте ейх ха ха хааааа

11

АнонимеН

преди 2 месеца

ОЩЕ ЩОМ СЕ РОДИ САМО СЕ ИЗКЪПВА И МУ СЕ СЛАГА ГРИВНИЧКА С НОМЕР НА РЪКАТА КОЯТО НЕМОЖЕ ДА СЕ СВАЛЯ КАТО НА ВОДОМЕРИТЕ! И НОМЕРА СЕ ДАВА НА МАЙКАТА! А ТЕ В ТАЯ БОЛНИЦА НИ ГРИВНИЧКИ НИ НИЩО МОЕ ГО СМЕНИШ ПО ВСЕКО ВРЕМЕ! ДА БОЛНИЦАТАЕ ДА Я ОСЪДЯТ ДОБРЕ КОЛКО ДЕЦА СА БИЛИ СМЕНЕНИ ТАМ КОЙ ЗНАЕ!

10

Аз

преди 2 месеца

2-ра инстанция, после 3-та и от там - международен. Само че в международният освен че ще платите 300 хил. ще платите и още 100 хил. за разноски по делото :) После се оправдавайте пред когото си искате.

9

dmx

преди 2 месеца

Корумпираният съд бърка в чинията на корумпираните лекари. От друга страна, за хората които работят на минимална заплата това са около 10 години труд. Нека мотивират сумата, спрямо българския стандарт и възнаграждения, а не спрямо рушветоикономиката, в която оперират - и едните, и другите

8

Алекс

преди 2 месеца

До Анонимен Бразилката не е разменила бебетата.Тя е платила за това на болничната мафия.

7

Алекс

преди 2 месеца

Това е начинът всеки да си върши работата качествено.Като си платиш,започваш да работиш както трябва.Празният джоб е най-добрия мотиватор за качествена работа.Докторът да не пилее повече държавни средства за обжалване.Да плаща и да въведе ред и дисциплина в поверената му болница.

6

Анонимен

преди 2 месеца

То би трябвало да има камери в щеше да се види ако някоя от майките умишлено ги е разменила. Пкато цяло са много пари за това нещо ,ама докторите да плащат без това се оядоха много .

5

Анонимен

преди 2 месеца

Да бяха си сложили камери една гурлива ц.... ка ги направи на луди

4

Скалъпен процес

преди 2 месеца

За много пари, които адвоката ще докопа!

3

Анонимен

преди 2 месеца

Сега като дадат на българката 100 бона и ромейката ще иска инак дискриминация ще ги съди в Страсбург

2

Сарказъм Радомирски

преди 2 месеца

Ако имаха достойнство, колкото върха на игла поне, щяха да сведат глави и да платят. Но това са български лекари - те за пари срам нямат.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Наглата, бразилка и тя с иск за, 300 бона хаха а, тя, е разменила бебетата