Снимка: Facebook
fallback

И днес - в празничния ден, ще продължи издирването на 17-годишната Ивана от Дупница, казаха от полицията.

Момичето е в неизвестност от 22 февруари - вече 11-то денонощие.

В операцията се включват полицаи, жандармеристи, по своя организация, и доброволци. На тоя етап не се
предвижда спиране на издирването, макар че досега няма никакъв резултат и някаква информация за Ивана, казаха за БНР от Областната дирекция на полицията в Кюстендил.

Проверяват се всички подадени сигнали. Някои от местностите и обекти край Дупница са проверявани по два-три пъти. Особено района на Дренския рид над града, при параклиса "Св. Спас", поречието на река Джерман.

"Няма нищо ново. Единственото, което съм коментирал, е, че трябва да има радиомълчание по темата, защото явно случаят не е толкова лесен за развръзка", каза кметът на Дупница Първан Дангов пред БНР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Цъ до 20

преди 2 месеца

А ти май не вдяваш, че при факта, че Е ИМАЛА телефон - НЕ й е било нужно да иска телефон от някаква жена случайна. Тоест - има твърде много противоречия по случая.

21

Бр до 21

преди 2 месеца

Кой бяга при приятеля си като си захвърля якето, телефона и е без грам пари???

20

Такъв е живота

преди 2 месеца

Предишния път когато е избягала без да се обади е отишла при приятеля си ..... А сега ? Тогава са я върнали със скандал между родителите и и момчето. Да не би да си има друг приятел и заради предишния скандал да не е казала на родителите си. Преди да изчезне е разпитвала учители и вероятно майка си за сеееккса . Поне така съобщават полициата и родителите. Дано да се върне сама. То се вижда че издирването не е много ефективно.

fallback