22

Цъ до 20

преди 2 месеца

А ти май не вдяваш, че при факта, че Е ИМАЛА телефон - НЕ й е било нужно да иска телефон от някаква жена случайна. Тоест - има твърде много противоречия по случая.

21

Бр до 21

преди 2 месеца

Кой бяга при приятеля си като си захвърля якето, телефона и е без грам пари???

20

Такъв е живота

преди 2 месеца

Предишния път когато е избягала без да се обади е отишла при приятеля си ..... А сега ? Тогава са я върнали със скандал между родителите и и момчето. Да не би да си има друг приятел и заради предишния скандал да не е казала на родителите си. Преди да изчезне е разпитвала учители и вероятно майка си за сеееккса . Поне така съобщават полициата и родителите. Дано да се върне сама. То се вижда че издирването не е много ефективно.

19

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 8 - Сигурно не си попаднал на информацията, че момичето е поискало телефон от непозната жена и по този телефон се опитало да се свърже с майка си, която обаче в момента е говорила по нейния телефон. С други думи, вече е установено от чий телефон е звъняла.

18

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 12 Надявам се и този случай да е такъв. Все пак, ясно е, че момичето е имало намерение да отиде някъде, щом е казала на учителката си, че майка й ще дойде да й вземе багажа. Нищо чудно да е отишла с приятел в Гърция на разходка и след празниците да се появи. Надявам се да е така.

17

Уж

преди 2 месеца

Трябва да разпитат и учениците, които са лепили дъвки по косите и са я тормозили. Много пъти учениците продължават вандалщините и извън училищата.

16

Продължава

преди 2 месеца

Още колко мигранти ще доведат за Шенген? И накрая тук няма да може да се ходи.

15

Анонимен

преди 2 месеца

Петко Сертов избяга от жена си. А тя вдигна жандармерията на крак .

14

Анонимен

преди 2 месеца

Това дете или се е отървало от живота или са го отървали. По-вероятно е второто. И при двете положения е на по-добро място.

13

Вече

преди 2 месеца

Родителите искат да управляват училищата вместо учителите. Резултатите са на лице. Сега те да се оправят.

12

Анонимен

преди 2 месеца

МВР има успех , като откри Петко Сертов на седмия ден на плаж в Гърция. Въпреки въртолети , жандармерията, камерите

11

Анонимен

преди 2 месеца

МВР Дупница не откри изчезналите братя Галеви. И "сестра" Галева и тя не ги откри та едно момиче ще открият.

10

Баш

преди 2 месеца

Трябва пак да има помощни училища за болните деца, а педагогически стаи и възпитателни училища за агресивните ученици.

9

Анонимен

преди 2 месеца

До4. Имала връзка с ченге . Та техните връзки са навсякъде . Няма п р с титУтка и сводник без да е свързано с ченге. Всеки сводник е свързан с ченге

8

Анонимен

преди 2 месеца

Защо излъгахте за телефона? Можехте да я проследите до сега 100 пъти по телефона, който Е БИЛ У НЕЯ. Защо Не го направихте? Второ - чий е телефона, от който е звъняла уж тя на майка си, защото уж НЕ е имала телефон в себе си???? Това е лесно да се провери. НЕ работите по случая с желание.

7

Анонимен

преди 2 месеца

Ако беше тийн история, вече щеше да е приключила. Защо заспалата полиция вече не разследва отвличане и убийство. Хората, които разследват убийства са сред малкото читави в МВР, ще разберат за 1 ден какво е станало, а сега следите изстиват.

6

Анонимен

преди 2 месеца

А защо я издирват :)))

5

Тъй

преди 2 месеца

Толкова ли нямат камери навсякъде. Вече човек не би трябвало да може да пръцне без да се види струйката топъл въздух. Дали е забременяла от някой Коп или е трафик на хора това доказва че жените не стават за друго и тези които решат да правят нещо друго не участват в раждаемостта и после се оплакват че се топим. Ами спрете да ги раждате и спрете с глупавите драми и сапунки и да се приключва и без това ще се стопим.

4

АнонимеН

преди 2 месеца

ВОДЕЩАТА ВЕРСИЯ Е, ЧЕ Е ИМАЛА ВРЪЗКА С ЧЕНГЕ И Е ЗАБРЕМЕНЯЛА. ТЯ Е ИСКАЛА ДЕТЕТО ТОЙ НЕ И Я УТРЕПАЛ ЗА ДА СЕ ОТЪРВЕ !СЛУЧВАЛО СЕ Е!

3

АнонимеН

преди 2 месеца

ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ Е МНОГО ГНИЛА!!! АКО БЕШЕ ТЯ ДА БЯГА ЩЕШЕ ДА СИ ВЗЕМЕ РАНИЦАТА!!! ЗАРЯЗАЛА СИ ТЯ РАНИЦАТА И ИЗЧЕЗНАЛА!!! ИЛИ Е УБИТА ИЛИ Е ОТВЛЕЧЕНА. АКО БЕШЕ САМОУБИЙСТВО ДА Е НАМЕРЕНА ВЕЧЕ! ОЩЕ ОТ СЕГА КАТЕГОРИЧНО СЕ ЗНАЕ, ЧЕ Е СТАНАЛО НЕЩО ЛОШО.