Снимка Фейсбук
fallback

Само за 5 дни бяха събрани 1 347 213,77 лв. за сърцето на момиченцето Амая, но тя не можа да го дочака. Сега баща й, 32-годишният Павел Андреев от Варна, ще решава кое дете да спаси с тях.
 

Амая угасна заради неуредици при транспортирането към Индия, където трябваше да бъде направена трансплантацията, съобщи "24 часа".
 

Бащата е дългогодишен дарител и създава платформата PavelAndreev.BG, за да даде по-голям принос в спасяването на човешки животи.
 

Кампанията за Амая, чийто живот завърши, уви, с тъжен край, е всъщност най-успешна откъм събрани средства - повече от 1,3 млн. лв. само за 5 дни. Буквално цяла България се вълнуваше ще стигне ли Амая навреме до новото си сърце в Индия, а хиляди изпращаха пари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 месеца

Почивай в мир дребосъче.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Аз може ли да попитам в каква скапана държава живеем, че не можем 3-4 пъти в годината да отделим 100-200-300 хил. лв за да спасим живота на някое дете от хазна с бюджет 23.6 млрд лева? Как все намирами милиони за Украинци, Сирийци, Афганистанци, нашите отгледани тъмни субекти, итн. Все за тях има пари, ама като трябва да се спаси някое дете никога няма пари. Все за 1 лечение в Израел, Турция, Индия или където дето ще струва 100-200 хил НЯМА ПАРИ! Затова има мошеници дето злоупотребяват с дарения

18

Анонимен

преди 2 месеца

До ВЕСЕЛИНЪ 7112136860- Това "велико" твое умозаключение не можа ли да го спестиш само за себе си и близкия си кръг- не ти прави чест така да говориш за дете, което вече си е отишло за винаги- то е било обичано, закриляно от близките си- защо не спести жалките си оценки- ти не си човек, жал ми е за теб.

fallback