Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Отстраняват от Министерството на външните работи Красимира Трифонова - заподозряна за убийството на зет си Пейо Пеев. От ведомството оказват необходимото съдействие на разследването, това съобщиха за БНТ от МВнР.

Външно министерство е информирано за случай на служител, срещу когото има образувано наказателно производство.

Oще по темата
Съдът остави в ареста 54-годишната Красимира Трифонова, а дъщеря ѝ Габриела Пеева беше пусната под домашен арест, за да се грижи за децата си.

Заседанието се състоя при закрити врата по искане на защитата.

Обвинението срещу двете жени е за това, че умишлено е убит 44-годишният Пейо Пеев, който е седял на шофьорското място в автомобила. Според разследващите причината за смъртта е удушаване. Автомобилът с тялото на убития беше открит леко опожарен в гориста местност на Витоша, по пътя за хижа "Алеко".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

питам се

преди 4 месеца

Още колко тъщи,тъстове и децата им има на такива ,,сладки,, длъжности ?

27

@@@

преди 4 месеца

До Анонимен 22:Да,прав сте Господине!Преди години бях на отговорна длъжност в едно от силовите ведомства.Сега вече съм пенсионер.Имахме случай с наш служител,който за системна злоупотреба с алкохол и други дисциплинарни нарушения беше освободен от служба,НО същевременно беше наказан и служителят,който го е проучвал:"За пропуски в проучването",след като впоследствие се разбра,че е имало предварителни данни за този човек,където е живял и работил,за слабостта му към алкохола и поведението му!!!

26

rambaldievskievich

преди 4 месеца

'баси външното, 'баси!...

fallback