Снимка: БГНЕС
fallback

Предстои да се разгледа този въпрос в най-скоро време. Така вицепрезидентът Илияна Йотова отговори на въпрос дали е основателно искането на премиера акад. Николай Денков към президента Румен Радев да освободи председателя на Държавната агенция „Национална сигурност“ (ДАНС) Пламен Тончев.

Oще по темата
Много са неизвестните все още. Не знаем какви са резултатите от проверката на министъра на електронното управление и на неговия заместник. Къде е тази флашка и какво има на нея. Този въпрос не се решава в навечерието на изборите в петък или в изборния ден, коментира Илияна Йотова.

Правителството координира работата на службите, каза премиерът вчера и допълни, че е загубил доверието в ръководството на ДАНС. Днес Денков каза, че все още не е получил отговор за поисканото от него освобождаване на председателя на ДАНС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Невнятен

преди 7 месеца

Голямо е това академично объркване - искащ оставки от ДАНС (в петък), а не искаш от МЕУ, защото трябвало да минат изборите. Академикът вече десети ден бълва змии и гущери срещу ДАНС и ЦИК. Иван Гешев го уволниха (формален повод) заради уронване на престижа на Прокуратурата - защото казал за депутатите, че са "политически б.окл.ук"). За изреченото от Денков трябва не само уволнение, ами и пандиз. ВЪН НАДЗАКОННИЦИТЕ!!!

4

Единствена оставка

преди 7 месеца

Вдинствената крещящо нужна оставка е на правителството и всички около тях! Втората крещяща нужда е от възмездие за тях и всички като тях, стъпка по стъпка унищожавали държавата и народа ни! денков да иска оставката на шефа на ДАНС е все едно полицай да хване престъпник в момент на извършване на престъпление и ПРЕСТЪПНИКЪТ да поиска оставката на шефа на полицията! Виждали сме чудовищна наглост от политиците ни, но тия бият всички и вече е крайно нетърпимо! Границата вече е премината отдавна!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Най-смешното е, че суриката смени предишния шеф на ДАНС с подходящ човек за тяхното МВР на който сега му иска оставката.

fallback