5

Невнятен

преди 7 месеца

Голямо е това академично объркване - искащ оставки от ДАНС (в петък), а не искаш от МЕУ, защото трябвало да минат изборите. Академикът вече десети ден бълва змии и гущери срещу ДАНС и ЦИК. Иван Гешев го уволниха (формален повод) заради уронване на престижа на Прокуратурата - защото казал за депутатите, че са "политически б.окл.ук"). За изреченото от Денков трябва не само уволнение, ами и пандиз. ВЪН НАДЗАКОННИЦИТЕ!!!

4

Единствена оставка

преди 7 месеца

Вдинствената крещящо нужна оставка е на правителството и всички около тях! Втората крещяща нужда е от възмездие за тях и всички като тях, стъпка по стъпка унищожавали държавата и народа ни! денков да иска оставката на шефа на ДАНС е все едно полицай да хване престъпник в момент на извършване на престъпление и ПРЕСТЪПНИКЪТ да поиска оставката на шефа на полицията! Виждали сме чудовищна наглост от политиците ни, но тия бият всички и вече е крайно нетърпимо! Границата вече е премината отдавна!

3

Анонимен

преди 7 месеца

Най-смешното е, че суриката смени предишния шеф на ДАНС с подходящ човек за тяхното МВР на който сега му иска оставката.

2

Глупотевините на

преди 7 месеца

Денков-други са виновни за скандала с машинния код-не този,който е нарушил закона, а тези,които са констатирали този факт и са написали доклад за това.Защо Денков не разреши публикуването му? Ако ДАНС са сбъркали,хората щяха да видят това и да видят, че агенцията предизвиква скандал и руши държавността.Самият факт за нежеланието за публикуването на доклада говори,че в този доклад има неприятни и дискредитиращи денковщината данни.

1

Анонимен

преди 7 месеца

Чакат края на изборите за да не им повлияят, разбира се това важи и за ареста на Киро Простото!