Снимка БГНЕС, архив
fallback

Полицията във Варна разкри склад за търговия с фалшиви парфюми, съобщи Нова тв.

Иззети са над 13 хиляди флакона, носещи защитени чужди търговски марки.

„Получихме сигнал от Международния ведомствен координационен център по отношение на количество фалшиви парфюми, което е щяло да се изнесе към Полша. Вече има задържан. Той е криминално проявен и осъждан”, заяви комисар Живко Желев, началник на сектор „Икономическа полиция” във Варна.

Той съобщи още, че на 25 октомври в града се е провела и полицейска акция по противодействие на престъпления срещу политически права на граждани и битова престъпност.

Разкрити са 16 престъпления. Задържани са 35 души. Арестувано е лице, което е обещало, че ще осигури 70 гласа срещу заплащане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ако доктора ти е казал, че имаш "Кошче за бooклyк на кожата - така наречения Тумор" Направи си мокри превръзки от Билката Хвощ и ги поставяй на Тумора... След време ще бъде унищожен!

4

Анонимен

преди 6 месеца

Примерно, може да си дадеш на лицето Студено Пресовано Кокосово Масло и то ще ти възстанови функцията на кожата!

3

Анонимен

преди 6 месеца

И фаншиви и не фалшиви, всички парфоми не стават за нищо. Никога не си слагайте химикали по най-големия орган на човека - кожата! По кожата си единствено нещо, което можеш да дадеш са неща които стават за ядене! Не става ли за ядене, не става и за кожата!

fallback